Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Vopsea rezistenta la temperaturi ridicate de 300°C VITEX Verolac, negru, 375ml

Cod:

902950


Cod intern: #720039

  • Distribuie pe:
67,51 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Vopsea rezistenta la temperaturi ridicate de 300°C VITEX Verolac, negru, 375ml de la VITEX

Caracteristici:

  • Oferă pe lângă rezistența la temperaturi înalte și o protecție excelentă la coroziune.
  • Ideală pentru sobe, grătare, încălzitoare, plite, etc.
  • Disponibilă în culoarea negru.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Pregătirea suprafeței: Suprafețele trebuie curățate cu Diluant pentru pensulă T300, să fie netede și uscate, fără praf, grăsime sau rugină și șmirgheluite.

Aplicare: Se amestecă bine înainte de utilizare. Aplicați un strat cu trafaletul, pensula sau pistol fără diluare și fără grund. Nu este necesar un al doilea strat. După aplicare, trebuie să treacă 24 de ore înainte de încălzirea suprafeței vopsite. A nu se aplica la temperaturi sub 5°C, peste 35°C și/sau umiditate relativă peste 80.

ATENȚIE: Produsul capătă duritatea maximă și rezistență la coroziune, când după uscare se încălzește treptat la 200°C - 300°C timp de o oră. Pot să apară vapori în cazul în care nu s-a respectat timpul de uscare și s-a realizat încălzirea mai devreme. Este uscat la atingere după 3-4 ore, în funcție de condițiile meteorologice (umiditate și temperatură). Curățați rolele, periile, petele de pe podea, etc. cu Diluant pentru pistol T350 și apoi cu apă și săpun sau detergent. Utilizați diluant pentru pistol T350 pentru a curăța pistoalele de pulverizare.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.