Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Vopsea email poliuretanica pe baza de apa pentru lemn VITEX Aquavit Eco, alb lucios, 2,5L

Cod:

902273


Cod intern: #721749

  • Distribuie pe:
175,30 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Vopsea email poliuretanica pe baza de apa pentru lemn VITEX Aquavit Eco, alb lucios, 2,5L de la VITEX

Caracteristici:

  • Certificată ecologic și antimicrobian, îmbogățită cu filtre UV pentru creșterea durabilității la utilizarea la exterior.
  • Are o elasticitate puternică și nu suferă modificări în timp, nu se îngălbenește.
  • Ideală pentru zone igienice sensibile, pentru camera copiilor, pentru vopsirea jucăriilor, mobilierului, pentru zonele cu trafic intens.
  • Destinată suprafețelor din lemn, metal, tencuială, sticlă, PVC, aluminiu, suprafețe galvanizate, etc.
  • Aderă foarte bine inclusiv pe suprafețele tratate anterior cu emailuri alchidice (vopsele pe bază de ulei).

Certificări:

 

 Vopsele ecologice

 

 

 

 Vopsele antimicrobiene și hipoalergice

 

 

 

 Protecție față de radiația solară cu filtre UV

 

 

 

 Durabilitate sporită cu rășini poliuretanice

 

 

 

 Vopsele potrivite pentru jucăriile copiilor

 

 

 

 Clădire verde Sistem de evaluare

 

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Pregătirea suprafeței: Suprafețele trebuie să fie netede, curate și uscate, fără urme de grăsime sau praf și șlefuite. Suprafețele din lemn pregătite în mod corespunzător (tratate cu substanța conservantă Diaxyl pe bază de apă, acoperite, umplute cu Chit Acrilic și șlefuite pentru a rezulta o suprafață netedă, curată) ar trebui vopsite cu Velatura Eco pe bază de apă. Apoi, utilizați o hârtie abrazivă corespunzătoare pentru a realiza o suprafață netedă și pentru a îndepărta praful. Suprafețele noi din ipsos, beton, ciment, rigips, etc. trebuie mai întâi pregătite cu Acrylan Unco Eco sau Blanco Eco. Suprafețele pătate de fum, grafitty, cafea sau orice alt tip de pată ar trebui mai întâi pregătite cu Blanco Eco. Suprafețele metalice ar trebui mai întâi pregătite cu un grund anticoroziv (Grund anti-rugină sau Minio ). Suprafețele metalice lucioase (aluminiu, oțel galvanizat, etc) ar trebui vopsite mai întâi cu Velatura Eco pe bază de apă.

Aplicare: Agitați bine înainte de utilizare. Aplicați unul sau două straturi cu trafaletul sau pensula, diluând până la 5-10% cu apă sau cu pistolul de vopsit, diluând până la 10%-15%. Nu aplicați la temperaturi sub 5°C, peste 38°C și/sau la o umiditate relativă de peste 80%. Se usucă după 1-2 ore și suprafața poate fi revopsită peste 6-8 ore. Timpul de uscare depinde de condițiile meteo (umiditate și temperatură). Așteptați cel puțin 3 săptămâni înainte de a curăța și spăla suprafețele nou vopsite cu Aquavit Eco. Se spală ușor cu apă, folosind un burete moale. În cazul unor pete vizibile, utilizați un detergent blând incolor sau apă cu săpun. După aplicarea vopselei, închideți etanș găleata și depozitați-o la temperaturi cuprinse între 5°C și 38° pentru o viitoare utilizare. Instrumentele trebuie curățate imediat după utilizare cu apă și dacă este necesar apă cu săpun sau un detergent. Nu eliminați deșeul lichid în sol deoarece va ajunge în pânza freatică. Vopseaua neutilizată necesită o manevrare specială pentru eliminarea în condiții de siguranță. Consultați autoritatea locală cu privire la eliminare și colectare.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.