Luni - Vineri 9:00 - 18:00

DEDRA-EXIM Masină de slefuit cu bandă cu acumulator 18V

Cod:

DED6901


Cod intern: #2432683

  • Distribuie pe:
507,13 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Masină de slefuit cu bandă cu acumulator 18V de la DEDRA-EXIM

Sistem de prindere a hârtiei fără scule, control al vitezei, mânere cauciucate, sac de gunoi, viteză a benzii: 120-350 m/min, dimensiune hârtie de șlefuit: 76x457 mm

Lustruitorul cu bandă fără fir DED6901 este conceput pentru șlefuirea lemnului, a materialelor pe bază de lemn, a metalului sau a plasticului. Este ideal pentru lucrul pesuprafețe mari. Șlefuitorul are viteza reglată de la 120-350 m/min, astfel încât vitezapoate fi reglată cu precizie pentru a se potrivi cu materialul care trebuie șlefuit. Mașina are un sistem de schimbare a hârtiei de șlefuit fără scule. Polizorul cu bandă fără fir este echipat cu un sac de praf din material textil în care se colectează tot praful de șlefuire. Mânerele acoperite cu cauciuc și bine conturate îmbunătățesc confortul de lucru și asigură o bună aderență. Șlefuitorul cu bandă, sau "rezervorul", utilizează hârtie de șlefuit cu bandă fără sfârșit de 76 x 457 mm. Caracteristici ale șlefuitorului cu bandă fără fir DED6901: Sistem de prindere a hârtiei fără scule Control al vitezei Mânere cauciucate Geantă de colectare Date tehnice ale șlefuitorului cu bandă fără fir DED6901: Tensiune: 18 V Viteza benzii: 120-350 m/min Dimensiunea hârtiei de șlefuit: 76x457 mm Durată aproximativă de funcționare a bateriilor: 2Ah - DED7032: 5 min (șlefuirea plăcilor de pin cu hârtie cu granulație 80) 4Ah - DED7034: 8 min (șlefuirea plăcilor de pin cu hârtie de 80 de grade) 5Ah - DED7035: 10 min (șlefuirea plăcilor de pin cu hârtie cu granulație 80) Inclus: Șlefuitor Sac de șlefuire (1 buc.) Bandă de șlefuire fără sfârșit (1 buc.)

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.