Luni - Vineri 9:00 - 18:00

DEDRA-EXIM Radio USB DAB + / FM 18Vcu acumulator bluetooth USB

Cod:

DED7006BT


Cod intern: #2432680

  • Distribuie pe:
647,48 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Radio USB DAB + / FM 18Vcu acumulator bluetooth USB de la DEDRA-EXIM

Radio de șantier DAB cu bluetooth, căutare și memorare automată a 20 de posturi de radio, egalizator, port USB pentru încărcarea telefonului, suport pentru smartphone rezistent la apă, AUX, ecran color de 2,4", meniu în 10 limbi, poate fi utilizat sub tensiune

Date tehnice: Tensiune: 18V/230V 50Hz Putere de iesire: 18W Putere difuzor: 2x8W Frecventa DAB: 174-240MHz Frecventa FM: 87,5-108MHz Raza de actiune: 10 m Numar de posturi memorate: 20 Ecran: TFT 2.4" Posturi suplimentare: DC JACK 3.5mm AUX IN, USB Clasa de etansare: IP54 Radioul de atelier Dedra DED7006BT are doua difuzoare, fiecare cu o putere de 8 W. Este echipat cu un tuner digital cu game FM si DAB cu scanare automata si manuala a frecventelor radio, sustinuta de o antena flexibila. Utilizatorul poate utiliza cautarea automata a posturilor de radio si poate stoca 20 de posturi FM si DAB preferate in memoria tunerului. DED7006BT este echipat cu o functie de alarma si Bluetooth® 5.0, care permite utilizarea de la distanta a surselor audio externe situate pe o raza de 10 m, de exemplu un smartphone. Echipat cu o intrare AUX IN, prin care putem conecta un suport extern de fisiere audio cu un cablu. Portul USB (5V1A) este situat in suportul bateriei protejat de un capac etans. Va permite sa conectati si sa incarcati un telefon mobil, un player MP3 etc. Capacul bateriei are un buzunar pentru un smartphone, datorita caruia este protejat impotriva prafului, apei si a deteriorarilor mecanice in timpul incarcarii. Echipamentul este echipat cu un afisaj cu cristale lichide TFT de 2,4”. Are o calitate a imaginii mult mai mare decat ecranele LCD. Afisajul informeaza utilizatorul despre nivelul de incarcare a bateriei, nivelul volumului setat, alarma activata, data si ora, modul de functionare selectat (FM, DAB, Bluetooth®, AUX IN), arata si numele posturilor de radio. Sub display se afla un panou de control cu 11 taste functionale, comutatorul principal si un buton de navigare, care este folosit si pentru reglarea volumului. Radioul prezentat este foarte solid si realizat estetic. Carcasa sa indeplineste cerintele de protectie impotriva prafului si apei in conformitate cu IP 54. Receptorul este echipat cu un maner pliabil care il face usor de transportat.

Specificatii tehnice


  • Specificatii

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.