Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Pulverizator electric-manual RURIS RS 2000, 20 l, 12 V 8 Ah

Cod:

2000rs19


Cod intern: #483925

  • Distribuie pe:
269,00 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc magazin suficient
Pret resigilat: 199,99 lei


24 luni persoane fizice, 12 luni persoane juridice


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei
  • Atomizoare si pompe stropit Ruris Pulverizator electric-manual RURIS RS 2000, 20 l, 12 V 8 Ah

    Ambalaj original deteriorat , urme de utilizare , zgarieturi

    Pret resigilat: 199,99 lei

Descriere Pulverizator electric-manual RURIS RS 2000, 20 l, 12 V 8 Ah de la Ruris



Pulverizator electric-manual RURIS RS 2000, 20 l, 12 V 8 Ah, este un pulverizator profesional, cu acumulator încorporat, ușor de utilizat și  oferă un confort sporit în timpul utilizării și care permite utilizarea pulverizatorului timp de 4h. În cazul în care nu ați terminat treaba în acest interval Pulverizatorul manual/electric RURIS RS 2000  poate fi comutat pe modul manual. Totul este monitorizat și controlat electronic: pornit/oprit, starea de încărcare a bateriei.

Pulverizatorul manual/electric RURIS RS 2000 este ideal pentru grădinarii care acordă o mare atenție protecției plantelor, care doresc să distribuie îngrășăminte în mod egal și care folosesc substanțe chimice pentru combaterea buruienilor.

  • Accesorizare completă

Pulverizatorul manual/electric RURIS RS 2000 este dotat din serie cu un set de accesorii pentru a putea fi utilizat la o serie de aplicații pentru stropirea plantelor în pomicultură, precum și în industrii unde se fac deratizări.

Pulverizatorul manual/electric RURIS RS 2000 poate fi echipat cu accesorii practice, ce fac parte din gama completă de kit-uri pentru aparatele de stropit, și anume: declanșator cu manometru, duză floare, duză conică dublă, duză sigal, duză din alamă, duză cu 3 găuri, adaptor universal, kit garnituri, furnun 1,2m lungime. Cu ajutorul manometrului de lucru, Pulverizatorul manual/electric RURIS RS 2000 poate fi utilizat la presiunea de lucru dorită, precum și pentru protecția garniturilor de presiune.

  • Dotări

Prin apăsarea butonului ergonomic de comandă pentru acționarea motorului, se creează presiunea de lucru. Acționarea motorului Pulverizatorului manual/electric RURIS RS 2000 este făcută cu ajutorul unui acumulator de 12V 8Ah, care permite utilizarea pulverizatorului timp de 4h.

Materialul din care este construit bazinul Pulverizatorului manual/electric RURIS RS 2000  permite utilizatorilor să poată folosi foarte multe substanțe cu un puternic coeficient de coroziune.

Pulverizatorul manual/electric RURIS RS 2000  este echipat cu un bazin de 20l transparent, astfel încât să se observe ușor cât de multă soluție este încă disponibilă și de asemenea, Pulverizatorul manual/electric RURIS RS 2000 are o deschidere mare pentru o umplere ușoară și sigură.

Alte dotări ale Pulverizatorului manual/electric RURIS RS 2000 se referă la duze, care pot fi ajustate în funcție de cerințele individuale, dar și la lancea telescopică de pulverizare, care este  robustă și fabricată din metal.

De asemenea capacul Pulverizatorului manual/electric RURIS RS 2000 îl protejează împotriva pătrunderii apei.

  • Întreținere ușoară

Aparat robust, Pulverizatorul manual/electric RURIS RS 2000 poate fi utilizat pentru o perioadă îndelungată cu un minimum de întreținere.

  • Utilizări multiple

Pulverizatorul manual/electric RURIS RS 2000 este destinat pulverizării fertilizatorilor lichizi și a soluțiilor pentru combaterea dăunătorilor în grădinile de legume, livezile de pomi fructiferi, suprafețe agricole, gospodărie.

Pulverizatorul manual/electric RURIS RS 2000 poate fi folosit în operațiunile de deratizare, dezinsecție și dezinfecție în spații publice, hoteluri.

  • Ușor de manevrat și transportat

Confortul și manevrabilitatea în timpul utilizării permit reducerea timpului de lucru datorită randamentului de aplicare și mobilității utilizatorului. Pulverizatorul manual/electric RURIS RS 2000 a fost proiectat pentru a fi ușor de transportat pe spatele utilizatorului, având în dotare curele cu o rezistență superioară. Harnașamentul care echipează Pulverizatorul manual/electric RURIS RS 2000 este ergonomic și poate fi ajustat foarte ușor, aducând un plus de confort utilizatorului.

https://www.ruris.ro/msc-content/uploads/products/cat-64/manuale/manual-utilizare-pulverizator-electric-manual-RURIS_RS_2000-ro.pdf

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Tip produs
    • Tip motor
      Electric / Manual
    • Producator motor
      General Engine
    • Putere
      12 V
    • Greutate
      6 kg
    • Capacitate rezervor solutie

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.