Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Pulverizator electric RURIS RS 1800, 18 L

Pulverizator electric RURIS RS 1800, 18 L

Cod:

1800rs2018


Cod intern: #218655

 • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta 24Mag

Iti recomandam alte produse similare din categoria Atomizoare si pompe stropit

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 119.

Descriere Pulverizator electric RURIS RS 1800, 18 L de la Ruris

Pulverizator electric RURIS RS 1800, 18 L, este ideal pentru grădinarii care acordă o mare atenție protecției plantelor, care doresc să distribuie îngrășăminte în mod egal și care folosesc substanțe chimice pentru combaterea buruienilor.

 • Accesorizare completă

 Este dotat din serie cu un set de accesorii pentru a putea fi utilizat la o serie de aplicații pentru stropirea plantelor în pomicultură, precum și în industrii unde se fac deratizări.

 Poate fi echipat cu accesorii practice, ce fac parte din gama completă de kit-uri pentru aparatele de stropit, și anume: declanșator cu manometru, duză floare, duză conică dublă, duză sigal, duză din alamă, duză cu 3 găuri, adaptor universal, kit garnituri, furnun 1,2m lungime. Cu ajutorul manometrului de lucru, Pulverizatorul electric RURIS RS 1800 poate fi utilizat la presiunea de lucru dorită, precum și pentru protecția garniturilor de presiune.

Se livreaza cu incarcator.

 • Dotări

Prin apăsarea butonului ergonomic de comandă pentru acționarea motorului, se creează presiunea de lucru. Acționarea motorului este făcută cu ajutorul unui acumulator de 12V 8Ah.

Materialul din care este construit bazinul permite utilizatorilor să poată folosi foarte multe substanțe cu un puternic coeficient de coroziune.

Este echipat cu un bazin de 18l transparent, astfel încât să se observe ușor cât de multă soluție este încă disponibilă și de asemenea, are o deschidere mare pentru o umplere ușoară și sigură.

Alte dotări ale Pulverizatorului electric RURIS RS 1800 se referă la duze, care pot fi ajustate în funcție de cerințele individuale, dar și la lancea telescopică de pulverizare, care este  robustă și fabricată din metal.

De asemenea capacul îl protejează împotriva pătrunderii apei.

 • Întreținere ușoară

Aparat robust, Pulverizatorul electric RURIS RS 1800 poate fi utilizat pentru o perioadă îndelungată cu un minimum de întreținere.

 • Utilizări multiple

Pulverizatorul electric RURIS RS 1800 este destinat pulverizării fertilizatorilor lichizi și a soluțiilor pentru combaterea dăunătorilor în grădinile de legume, livezile de pomi fructiferi, suprafețe agricole, gospodărie.

Pulverizatorul electric RURIS RS 1800 poate fi folosit în operațiunile de deratizare, dezinsecție și dezinfecție în spații publice, hoteluri.

 • Ușor de manevrat și transportat

Confortul și manevrabilitatea în timpul utilizării permit reducerea timpului de lucru datorită randamentului de aplicare și mobilității utilizatorului.A fost proiectat pentru a fi ușor de transportat pe spatele utilizatorului, având în dotare curele cu o rezistență superioară. Harnașamentul care echipează Pulverizatorul electric RURIS RS 1800 este ergonomic și poate fi ajustat foarte ușor, aducând un plus de confort utilizatorului.

 

https://www.vexio.ro/accesorii-motosape/ruris/522664-tichet-montaj-si-punere-in-functiune-ruris-categoria-a/

 

 

 

 

Specificatii tehnice


 • Specificatii
  • Tip motor
   Electric
  • Producator motor
   Ruris
  • Greutate
   5.7 kg
  • Capacitate rezervor solutie

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.