Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Vopsea acrilica pe baza de solvent pentru beton VITEX Cimentol, 831 caramiziu, 750ml

Cod:

902243


Cod intern: #722799

  • Distribuie pe:
41,31 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc magazin suficient


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Vopsea acrilica pe baza de solvent pentru beton VITEX Cimentol, 831 caramiziu, 750ml de la VITEX

Caracteristici:

  • Este o vopsea excelentă pe bază de solvenți pentru zidărie, adecvată pentru aplicarea pe suprafețe de pavaj din beton și terenuri de sport, ideală pentru uz interior și exterior.
  • Durabilitate ridicată la condții meteo extreme și poluare atmosferică.
  • Aderență ridicată și putere ridicată de acoperire.
  • Conferă duritate puternică pereților și planșeelor din dale de beton, pavaje, terenuri sportive, garaje, etc.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Pregătirea suprafeței: Suprafețele trebuie sa fie netede, curate și uscate, fără urme de grăsimi, praf sau vopsea exfoliată. Cimentol se aplică direct pe beton fără niciun grund. Suprafețele mai absorbante sau mai poroase trebuie amorsate cu Durovit.

Aplicare: Se amestecă bine înainte de utilizare. Aplicați unul sau două straturi cu trafaletul sau pensula diluat până la 5% cu Brush Solvent T300 sau cu pistol de pulverizare airless diluat cu până la 5%, cu Spray Gun Solvent T350. A nu se aplica la temperaturi sub 5°C și peste 35°C și / sau umiditate relativă peste 80%. Se usucă la atingere după 20-40 de minute și poate fi reaplicat după 4-6 ore. Timpul de uscare depinde de condițiile meteorologice (umiditate și temperatură). Curățați rolele, periile, petele pe podea, etc. cu Brush Solvent T300 și apoi cu apă și săpun sau detergent. Utilizați Spray Gun Solvent T350 pentru a curăța pistoalele de pulverizare.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.