Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Vopsea impermeabila pentru acoperis VITEX Hyroof Hybrid PU, alb, 3L

Cod:

902131


Cod intern: #722685

  • Distribuie pe:
129,17 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Vopsea impermeabila pentru acoperis VITEX Hyroof Hybrid PU, alb, 3L de la VITEX

Caracteristici:

  • Formează o membrană unitară, foarte elastică, oferind o protecție excelentă împotriva umidității și reținerii apei pentru o perioadă de până la 10 ani.
  • Este caracterizată printr-o adeziune excelentă pe cele mai des întâlnite substraturi pentru acoperiș cum ar fi: beton, membrane de asfalt, dale din ciment, vopsele poliuretanice, acrilice, etc. 
  • Prezintă o absorbție foarte scăzută a apei și capacitate de obturare a fisurilor.
  • Formula sa inovatoare permite întărirea rapidă a suprafeţei, fără suprafață de aferență, posibilitatea de curățare a murdăriei și îşi menține proprietățile de reflexie o perioadă mai îndelungată. 
  • Rezistență ridicată la condițiile atmosferice de la -20°C/+80°C și rezistență excelentă la radiații UV și îmbătrânire termică.
  • Fiind certificată de către Universitatea din Atena, Departamentul de Fizică,drept o vopsea rece, termoreflectivă pentru acoperiș, este un strat superior cu reflexie ridicată (spectru vizibil al reflexiei 93%) ce îmbunătățește eficiența energetică, reducând costurile de răcire. 
  • HyRoof Hybrid PU este soluția ideală pentru aplicarea DIY datorită folosirii uşoare șiutilizării fără riscuri și restricții.

Certificări:

 

Vopsele reci

 

 

CE marcaj în acord și conformitate cu standardele europene

 

 

Clădire verde Sistem de evaluare

 

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Pregătirea suprafeței: Suprafețele trebuie să fie netede, curate și uscate, fără urme de grăsimi, fisuri sau exfoliere. Fisurile sau îmbinările ar trebui mai întâi umplute cu Putty Elastomeric Vitex. Suprafețele noi sau degradate de intemperii ar trebui pregătite mai întâi utilizând HyRoof Primer pentru stabilizarea substratului.

Aplicare: Agitați bine înainte de utilizare. Se aplică fără diluare cu trafaletul, perie pentru emulsie sau pistol de vopsit în două straturi pe diagonală, cu un consum total de cel puțin 1 Lt/m² pe întreaga suprafață plană și pe parapeții verticali ai perimetrului de cel puțin 30–40 cm înălțime. Pentru protecția și extinderea duratei capacității de impermeabilitate de până la 10 ani, este necesară utilizarea unui material din poliester 50-100 gr/m² pentru consolidare, ce este încorporat între straturi în timp ce suprafața de la bază este încă umedă. Consumul recomandat de HyRoof Hybrid PU este 1,1 Lt/m² sub stratul pentru consolidare, 0,8Lt/m² pentru stratul de acoperire, obținând un consum total de cel puțin 1,9 Lt/m². Nu aplicați la temperaturi sub 5°C, peste 35°C și în cazul unei umidități relative de peste 70%. Evitați aplicarea în timpul ploii deoarece este posibilă înghețarea stratului în următoarele 48 de ore. Suprafața este uscată la atingere după 2-3 ore și poate fi revopsită după o perioadă cuprinsă între 16 și 24 de ore. Timpul de uscare depinde de condițiile atmosferice (umiditate și temperatură). Uneltele trebuie curățate cu apă imediat după utilizare și dacă este necesar, apă cu săpun sau detergent.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.