Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Vopsea email anticoroziva lucioasa VITEX Direct 3 in 1, 10 alb, 750ml

Cod:

902500


Cod intern: #722223

  • Distribuie pe:
53,30 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Vopsea email anticoroziva lucioasa VITEX Direct 3 in 1, 10 alb, 750ml de la VITEX

Caracteristici:

  • Este o vopsea anticorozivă durabilă, lucioasă, care se usucă repede, adecvată pentru a fi aplicată fie pe suprafețe metalice ruginite sau vopsite recent sau anterior, fără a fi necesară aplicarea prealabilă a unui grund.
  • Conferă o durabilitate ridicată, o aderență puternică și protecție pe termen lung împotriva coroziunii.
  • Are proprietăți deosebite de lucru și de uniformizare, fără a lăsa urme de pensulă/îmbinări.
  • Se poate aplica și peste vopseaua veche.
  • Disponibilă în nuanțe gata preparate.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Pregătirea suprafeței: Suprafețele trebuie curățate cu Solvent T300, să fie netede și uscate, fără praf, grăsime sau rugină exfoliată și șlefuite. Eliminați rugina sau vopseaua exfoliată de pe suprafețele metalice. Suprafețele metalice lucioase (aluminiu, oțel galvanizat etc), trebuie șlefuite pentru a obține o aderență maximă. Suprafețele metalice lucioase (aluminiu, oțel galvanizat etc), trebuie acoperite cu Grund pentru suprafețe lucioase.

Aplicare: Se amestecă bine înainte de utilizare. Se aplică două straturi cu trafaletul sau pensula cu părul scurt, fără diluare sau cu pistolul de pulverizare airless diluat până la 15% cu diluant pentru pistol T350. Vopsiți rapid și cu atenție pentru a asigura acoperirea corespunzătoare a suprafeței și pentru a obține izolarea completă de umiditate, în special la colțuri și margini. Cea mai bună protecție este prevăzută cu o grosime a filmului uscat de 100 pm, care este format prin aplicarea a două straturi de Direct-1. A nu se aplica la temperaturi sub 5°C, peste 35°C și/sau umiditate relativă peste 80%. Este uscat la atingere după 30-60 de minute și poate fi reaplicat după 2-3 ore, în caz contrar după 7 zile. Timpul de uscare depinde de condițiile meteorologice (umiditate și temperatură). Se lasă cel puțin 30 de zile înainte de curățarea și spălarea suprafețelor nou vopsite cu Direct-1. Uneltele trebuie curățate imediat după utilizare cu diluant pentru pistol T350.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.