Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Fiskars Foarfeca universala telescopica pentru gradina UPX86, 115012

Foarfeca universala telescopica pentru gradina UPX86

Cod:

115012


Cod intern: #236909

  • Distribuie pe:
559,00 lei TVA inclus

Pret vechi: 590,00 lei


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Foarfeca universala telescopica pentru gradina UPX86, 115012 de la Fiskars

Foarfeca universala pentru gradina Fiskars este o unealta multi-functionala cu o excelenta accesibilitate in coroana pomilor si arbustilor desi. Cu ajutorul ei se poate taia la inaltime fara scara sau la nivelul solului fara sa va aplecati sau sa ingenuncheati. Putere de taiere impecabila printr-o usoara culisare a manerului portocaliu, iar pentru utilizare la inaltimea maxima, trageti de manerul portocaliu rotund de la capat. Mecanismul de taiere usor, cu unghi reglabil, asigura o taiere rapida, eficienta si sigura.

Una dintre imbunatatirile aduse designului deja consacrat este ghidajul colorat atasat lamei, ce permite atingerea cu mai mare usurinta a ramurilor indepartate de la inaltimi mari, precum si urmarirea mai usoara a lamei printre ramuri si frunze.

  • Inaltimea de taiere maxima de aproximativ 6 metri
  • Diametru maxim taiere: 32 mm
  • Mecanism sigur de blocare
  • Lungime: reglabila intre 2400 - 4000 mm
  • Greutate: 1.9 kg

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.