Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Tocatoare de crengi Tocator de crengi si resturi vegetale Ruris ST500, 15 CP, 100 mm

Cod:

500ts2023


Cod intern: #2055571

  • Distribuie pe:
6.298,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


24 luni persoane fizice, 12 luni persoane juridice


Cost livrare: 112,10 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Tocatoare de crengi Tocator de crengi si resturi vegetale Ruris ST500, 15 CP, 100 mm de la Ruris

Tocator de crengi si resturi vegetale Ruris ST500, 15 CP, 100 mm, ideal pentru a toca rapid și eficient crengile și alte deșeuri vegetale care pot apărea în grădina casei tale.

Performant
Tocătorul de crengi și resturi vegetale ST 500, echipat cu un motor termic pe benzină, reprezintă alegerea perfectă dacă ai o grădină de dimensiuni mai mari și este necesar să fărâmițezi crengi ceva mai voluminoase. Deoarece este dotat cu un motor cu ardere internă, acesta este cel mai performant tip de tocător de resturi vegetale.

Utilizări diverse 
Tocătorul de crengi și resturi vegetale ST500 a fost conceput pentru tocarea ramurilor tăiate, a resturilor de gard viu, crengilor și a altor deșeuri organice din grădină.

Resturile vegetale tocate sunt ideale pentru producerea compostului sau pentru a reduce volumul deșeurilor de care vă puteți debarasa mai ușor și fară a polua natura.

Dotări
Pentru grădini mai mari sau culturi pomicole, cel mai potrivit tocător de crengi este Tocătorul de crengi și resturi vegetale ST 500, cu un diametru de tăiere de 100 mm, și cu o putere maxima a motorului de 15 CP. Diametrul de tăiere de 100 mm se referă la diametrul maxim pe care îl poate avea o creangă pentru a putea să fie mărunțită.

Cu o capacitate de tocare de Aprox. 1000 kg / ora pentru lemnul verde, Tocătorul de crengi și resturi vegetale ST500 poate fi folosit atât pentru activitățile casnice, cât și în scop profesional.

Tocătorul de crengi și resturi vegetale ST500 toacă resturile de crengi la o viteză mare a cuțitelor și produce material care este foarte potrivit pentru mulcire. Calitatea cuțitelor Tocătorului de crengi și resturi vegetale ST500  este foarte importantă pentru a garanta și prelungi funcționarea optimă a utilajului. Cuțitele sunt realizate din oțel călit și foarte bine ascuțite pentru a face față cu succes oricărui tip de deșeu vegetal introdus în Tocătorul de crengi și resturi vegetale ST500.

Siguranță
Tocătorul de crengi și resturi vegetale ST500 este echipat cu un întrerupător de oprire urgentă ON/OFF, montat într-o poziție accesibilă, care poate fi acționat cu ușurință în cazul în care se dorește oprirea imediată a tocătorului asigurând siguranța utilizatorului.

Portabilitate
Tocătorul de crengi și resturi vegetale ST500 se poate plasa și folosi în orice colț al gospodăriei tale deoarece nu depinde de o sursă de electricitate. 

Ușor de manevrat
Tocătorul de crengi și resturi vegetale ST500 este echipat cu roți rezistente și destul de mari pentru a putea fi manevrat cu ușurință, chiar și de o singură persoană.

De asemenea, cuva de alimentare, locul prin care se introduc crengile și resturile vegetale, are o formă conică, asigurând alimentarea cu ușurință a tocătorului. 

 

Tip motor General Engine 192F/P
Ciclu de functionare 4 timpi
Putere maxima motor 15 CP 
Putere nominala motor 14 CP
Capacitate cilindrica 459 cmc
Tip combustibil Benzina fara plumb
Turatie motor  3600 rpm
Capacitate rezervor combustibil 6.5 L
Capacitate baie ulei motor 1.1 L
Consum combustibil 374g/kWh
Pornire Manuala
Număr roți 2
Diametru maxim de tăiere 100 mm
Numar cutite 2
Dimensiune cutit 195 x 55 x 7 mm
Viteza cutite 3000 rpm
Material cutite Otel aliaj
Dimensiune roti 5.00-9
Dimensiune produs 1685*660*1135mm
Capacitate tocare lemn verde Aprox. 1000 kg / ora
Jgheab evacuare Rotativ
Cupla tractare DA
Greutate neta 125 kg 
Recomandam ulei original Ruris https://www.vexio.ro/accesorii-motosape/ruris/150872-ulei-4t-1000-ml/

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.