Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Set surubelnita electirica Xiaomi Mijia, 12 biti, 2000 mAh (3.6V), LED, Negru

Cod:

DZN4019TW


Cod intern: #657009

  • Distribuie pe:
169,52 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc magazin suficient


Garantie: 12 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Set surubelnita electirica Mijia, 12 biti, 2000 mAh (3.6V), LED, Negru de la Xiaomi

Set surubelnita electirica Mijia, 12 biti, 2000 mAh (3.6V), LED, Negru



Scurta descriere

Surubelnita electrica fara fir Xiaomi Mi Cordless Screwdriver este o surubelnita electrica pe acumulator, cu o viteza de rotatie de 200 rpm. Produsul este negru, realizat din materiale ignifuge si izolate termic, prietenoase cu mediul inconjurator. O poti utiliza oricand, nu exista nici cel mai mic risc de a fi ranit.
 
Surubelnita electrica fara fir Xiaomi Mi Cordless Screwdriver este caracterizata de un design minimalist, confortabil.
 
Xiaomi Mi Cordless Screwdriver poate inlocui cu succes surubelnita clasica. Cu ajutorul sau vei insuruba sau desuruba intr-un timp mai scurt si cu un efort minim orice surub. Nu trebuie decat sa tii apasat butonul dedicat si totul se va termina in cateva clipe. 
 
Pentru desurubare trebuie apasat butonul L, pentru insurubare vei apasa butonul R, iar daca  doresti sa blochezi, este nevoie de utilizarea inelului neutru.
 
In plus, nu trebuie sa ai cunostinte de specialitate pentru utilizarea acestui dispozitiv. Este simplu si usor de folosit, iar capacitatea bateriei este de 2000 mAh.
 
Surubelnita electrica fara fir Xiaomi Mi Cordless Screwdriver poate fi incarcata 100% in 120-180 minute, prin portul de conectare de tip C. Voltajul bateriei este de 3.6 V.
 
Bitii surubelnitei electrice fara fir Xiaomi Mi Cordless Screwdriver sunt realizati din aliaj de otel S2 care garanteaza precizia. In plus, surubelnita are integrati indicatori LED care iti permit sa lucrezi in medii slab iluminate.
 
Este potrivita atat pentru uz casnic cat si pentru utilizare profesionala.
 
 
Surubelnita electrica fara fir Xiaomi Mi Cordless Screwdriver are urmatoarele caracteristici:
  • Cuplu mare de 5Nm;
  • Baterie de capacitate mare 2000 mAh;
  • 12 biti realizati din aliaj de otel S2.
Design integrat fara fir
 
Surubelnita electrica fara fir Xiaomi Mi Cordless Screwdriver este usor de utilizat, are cuplu mare de 5Nm, este echipata baterie de capacitate mare 2000 mAh si are 12 biti. 
 
 
Material biti: aliaj de otel S2
 
12 piese rezistente: 60HRC TORX T25, TORX, T250, TORX T15 PZ2, SL6, SL4 H3, H4, H5 PJ3, PH2, PH1
 
 
Motor magnetic puternic
Cuplu mare de 5Nm
 
Surubelnita electrica fara fir Xiaomi Mi Cordless Screwdriver este dotata cu un motor magnetic puternic, are o cutie de viteze din metal si genereaza un cuplu de 5Nm. Astfel, devine cel mai bun asistent pe care l-ai putea avea cand trebuie sa repari ceva prin casa.
 
 
Fara fi, Portabil, Durabil
2000mAh
 
Fara fir&Portabil, port de incarcare tip C, baterie de capacitate mare 2000 mAh, Cutie baterie compartimentata rezistenta la foc, sigura, cu izolare impotriva caldurii.
 
 
Design patentat integrat
 
Designul integral fara capat face din surubelnita combinatia perfecta intre stiinta, estetica si materiale plastice de calitate. Carcasa de protectie a primit strat dublu de lac cu protectie impotriva razelor UV, a murdariei fiind tratata impotriva coroziunii.
 
 
Buton rotativ
 
Butonul rotativ pentru schimbarea modului de utilizare al surubelnitei electrice fara fir Xiaomi Mi Cordless Screwdriver poate fi pus in miscare cu o singura mana.
 
 
12 piese din otel S2 cu bara de extensie
 
Cele 12 piese de o calitate excelenta ofera o precizie ridicata se potrivesc perfect cu bara de extensie de 6 cm astfel incat surubelnita electrica fara fir Xiaomi Mi Cordless Screwdriver sa poata fi utilizata atat in spatiile inguste cat si in  cele cu vizibilitate redusa.
 
 
Indicator LED
 
Te ajuta sa folosesti surubelnita electrica fara fir Xiaomi Mi Cordless Screwdriver in medii cu lumina slaba.
 
 
 

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.