Luni - Vineri 9:00 - 18:00

FIELDMANN Set 18 Surubelnite Galben/Negru

Cod:

50003783


Cod intern: #2615644

  • Distribuie pe:
71,94 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Set 18 Surubelnite Galben/Negru de la FIELDMANN

Set de surubelnite Fieldmann FDS 5007-18R, 18 bucati

 

Setul de surubelnite Fieldmann FDS 5007-18R este disponibil intr-o gama larga pentru fiecare gospodarie si atelier. Contine 18 surubelnite de diferite modele - cu cap plat, cu fanta in cruce si cu tija rotativa mica -. Continutul pachetului este un suport practic care poate fi montat chiar si pe perete, care mentine intotdeauna sculele in ordine.

Seturi de scule de mana Fieldmann
Fiecare gospodarie are nevoie de instrumente de baza pentru a se ocupa de anumite sarcini. Acest lucru este indispensabil pentru un atelier.

Indiferent daca sunteti un pasionat de bricolaj sau doriti doar sa cumparati o unealta de mana pentru reparatii ocazionale, FIELDMANN va ofera produse functionale de inalta calitate chiar si pentru ateliere. Uneltele FIELDMANN combina fiabilitatea, siguranta si usurinta in utilizare. Datorita formei lor ergonomice excelente, sofisticate, asigura confort maxim in timpul lucrului.

 
  • Set de surubelnite 18 buc
  • Surubelnite 8 buc - Philips, cu fante
  • Surubelnite cu 10 manere rotative
  • suport de perete
  • Material CR-V

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.