Luni - Vineri 9:00 - 18:00

DeWalt DCK654P3T-QW Pachet de scule Masini de gaurit si insurubat _ Fierastrau circular + Polizor unghiular

Cod:

DCK654P3T-QW


Cod intern: #2140591

  • Distribuie pe:
7.032,09 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Descriere DCK654P3T-QW Pachet de scule Masini de gaurit si insurubat _ Fierastrau circular + Polizor unghiular de la DeWalt

Set combo DeWalt DCK654P3T, 6 scule Li-Ion 18 V, 3 acumulatori, incarcator, TSTAK

Durabilitate puternică, cu capacitatea de a regla complet mașina pentru a menține precizia pe toată durata de viață a sculei.Precizie de lungă durată în proiectarea mesei și a garduluiUșor de utilizat comenzile oblice și teșite fac ca unealta să fie rapid și simplu de schimbat de la o configurație la altaFuncția de blocare a unghiurilor cu acțiune a camei face setarea unghiurilor mai rapidă și mai ușoară, permițând utilizatorului să ajusteze rapid unghiurile între 0° - 50° stânga și 0° - 60° dreaptaCaracteristicile de design compact și ușor oferă un ferăstrău cu o capacitate enormă, care este ușor de transportat pe șantierIndicatorul de tăiere a liniei de umbră XPS oferă o aliniere rapidă și precisă a lamei în timp ce luminează piesa de prelucrat pentru o productivitate crescută, fără a fi necesară ajustareaNoua setare a opritorului de teșire cu eliberare rapidă oferă o setare precisă și simplă a unghiurilor de teșire de până la 49° la stânga și la dreaptaOpritorul inovator de canelare permite reglarea adâncimii de tăiere pentru aplicațiile de canelare și canelurareȘinele orizontale liniare utilizează ghidaje din bronz pentru a oferi precizie maximă atunci când tăiați materiale de până la 345 mm lățime.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.