Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aparat de curatat cu abur 5in1 Deerma ZQ610 1700W Alb

Aparat de curatat cu abur 5in1 Deerma ZQ610 1700W Alb

Cod:

ZQ610


Cod intern: #749889
5,00 / 1 comentarii

  • Distribuie pe:
479,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Aparat de curatat cu abur 5in1 Deerma ZQ610 1700W Alb de la deerma

Aparat de curatat cu abur Deerma ZQ610, Clasa A+++, 1700 W, 230 l, cu abur , Putere 1700W

 

 

Deerma ZQ610 - Un dispozitiv - multe posibilitati

Deerma ZQ610 este un mop multifunctional cu abur care va usureaza viata. Cu ajutorul acestuia va veti curata casa si veti asigura un mediu curat, fara virusi si bacterii.

 

 

Aliatul tau in lupta pentru o casa curata

Daca va luptati in fiecare zi cu murdarie, pete, pete grase sau mizerie care nu poate fi indepartata prin mijloace obisnuite, curatatorul cu abur Deerma ZQ610 va fi solutia perfecta pentru problemele dvs. Echipat cu 5 perii de eliberare a aburului interschimbabile, va va ajuta sa faceti fata obstacolelor in curatenie impecabila si sa faceti curatarea usoara si placuta.

 

 

Lupta eficienta impotriva bacteriilor si virusilor

In zilele noastre suntem amenintati de diversi virusuri si bacterii din aproape toate partile. Deerma ZQ610 va va ajuta sa le depasiti aceste pericole! Curatatorul cu abur va dezinfecta eficient diferite suprafete si va va scapa de murdarie. O temperatura ridicata a aburului care atinge 105 ° C va ucide bacteriile si virusii, astfel incat sa puteti obtine un efect de sterilizare si curatenie. Deerma ZQ610 va fi un ajutor valoros in lupta pentru sanatatea ta si a familiei tale - profita de aceasta oportunitate si bucura-te de siguranta!

 

 

Functie mop precum si capete interschimbabile

Toate cele 5 perii interschimbabile pot fi combinate cu o extensie speciala, flexibila, multifunctionala. Prin utilizarea acestuia, puteti curata cu usurinta zonele greu accesibile, cum ar fi ferestrele inalte, perdelele, grilele de ventilatie si multe altele.

Covor, gresie, lemn, piatra naturala - folosind varful mopului cu abur Deerma ZQ610 puteti curata si dezinfecta cu usurinta suprafetele din diverse materiale. Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la copiii care se joaca pe podea - alegand o tehnologie de curatare complet fizica, fara decontaminare chimica, le veti asigura siguranta.

 

 

Bucurati-va de o bucatarie frumoasa si curata

Petele de grasime, bauturile varsate, firimiturile varsate se gasesc in viata de zi cu zi in orice bucatarie. Aparatul de curatat cu abur ZQ610 va va ajuta sa faceti fata acestor pete. Temperatura ridicata a aburului si capacul proiectat optim va vor permite sa curatati eficient aragazele sau blaturile de lucru, oferind bucatariei dvs. un aspect frumos. Intr-o incapere atat de curata va veti putea bucura de gatit!

 

 

Periuta mica pentru sarcini speciale

Varful cu forma de perie va fi util pentru curatarea locurilor mici, greu accesibile. Cu ajutorul acestuia, puteti curata bine golurile dintre dale sau robinetul de lavoar. Daca tii la curatenie chiar si in cele mai mici detalii, va fi o solutie ideala pentru tine.

 

 

Ferestre impecabil de curate

Deerma ZQ610 va permite, de asemenea, sa curatati bine sticla. Cu ajutorul varfului de curatare adecvat, veti reimprospata aspectul ferestrelor dvs. si veti aduce o curatenie perfecta. Cu Deerma ZQ610 veti vedea mai multe - vederea pe fereastra dvs. nu a fost niciodata atat de grozava! Varful va functiona bine si pentru curatarea altor suprafete netede.

 

 

Extinde curatenia si la mobila sau imbracaminte

Deerma ZQ610 va ofera capacitatea de a curata si steriliza haine, jucarii de plus, perdele si mobilier, cum ar fi canapele si fotolii. O perie detasabila conceputa pentru a curata materialele va pulveriza abur care va patrunde adanc in orice fibra, o va curata si va neutraliza bacteriile. Folositi regulat aceasta optiune pentru a va ingriji sanatatea.

 

 

Cu adevarat impresionant - multifunctionala

Varfurile inlocuibile si usurinta dispozitivului va vor permite sa il utilizati in mai multe moduri diferite in diferite locuri. Puteti transporta in mod liber produsul de curatat, ridicati-l in locuri mai inalte si curatati orice doriti cu periile adecvate.

 

 

Tehnologie pentru asigurarea eficientei

Datorita celei mai noi tehnologii, produsul de curatat poate elibera un jet de abur la 105 ° C in doar 20 de secunde. O astfel de eficienta ridicata este asigurata de o conducta de incalzire cu inel cu doua straturi si un cazan din aluminiu. Toate acestea fac din Deerma ZQ610 o adevarata incantare pentru dvs. prin functionarea sa rapida si eficienta.

 

 

Functionare complet naturala

Functionarea Deerma ZQ610 se bazeaza pe apa curata, transformata in abur fierbinte. Nu este nevoie ca preparatele chimice care pot fi daunatoare suprafetei sa fie curatate pe termen lung, precum si sanatatea dumneavoastra. Tot ce aveti nevoie este apa curata, care ofera rezultate rapide si este sigura pentru dvs. si pentru mediu.

 

 

Garantie de siguranta

Ne ocupam de siguranta dumneavoastra. Aparatul de curatat cu abur Deerma ZQ610 este echipat cu un cazan puternic din aluminiu si cabluri izolatoare cu strat dublu pentru a proteja impotriva posibilului pericol. Echipamentul este protejat impotriva scurgerilor. Intr-o situatie potential periculoasa, acesta se va opri automat, deci nu trebuie sa va faceti griji cu privire la nimic - puteti utiliza curatatorul in deplina siguranta.

 

 

Utilizare confortabila - Deerma ZQ610 va va usura viata!

Puteti dezasambla cu usurinta produsul de curatat si inlocui periile - tot ce trebuie sa faceti este sa apasati un singur buton. De asemenea, puteti creste lungimea manerului de pana la trei ori pentru a-l adapta in mod optim nevoilor dumneavoastra. Pentru a schimba capacul mopului, nici macar nu trebuie sa va aplecati - puteti actiona usor dispozitivul cu piciorul. Completarea rezervorului de apa este la fel de usoara. Capacitatea sa este de 230 ml, deci este suficient sa spalati bine diferite suprafete din casa dvs. Deerma ZQ610 nu numai ca are grija de curatenia casei dvs., ci si de confortul dvs.!

 

Denumire: Xiaomi Deerma ZQ610 Steamer
Alimentare: 230V 50-60Hz
Putere: 1600W
Tip curatare: Uscat/Ud
Temperatura aburi: peste 105oC
Debit de abur: 20g/min
Capacitate rezervor apa: 0.23l
Greutate: 2.72kg
Lungime cablu: 4m
Dimensiuni (cm):  18 x 8 x 38.9 cm 
Capete: 5 capete diferite dimensiuni

 
 

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Tip Produs
      Mop
    • altele
      Jet de abur la 105 ° C

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Opiniile clientilor despre Aparat de curatat cu abur 5in1 Deerma ZQ610 1700W Alb

Rating general al produsului:
5
5 (1)
4
3
2
1
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
AT (Bucuresti) - acum 1 luna

Este ușor de manevrat, aburul pornește repede. In talpa mopului este un recipient pt soluția de spălat pardoseala, ceea ce aduce un plus. Laveta nu lasă urme, se curata usor. Curata f bine rosturile de la gresie, faianță. Până acum- nota maxima.

Deocamdată nu am găsit dezavantaje