Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Black Decker Mop cu aburi - 7 in 1 FSMH1321 0.5 L 1300 W

Cod:

FSMH1321


Cod intern: #644080

  • Distribuie pe:
772,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 12 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Mop cu aburi - 7 in 1 FSMH1321 0.5 L 1300 W de la Black Decker

DESCRIERE:

BLACK & DECKER FSMH1321-QS este un mop cu abur 7 in1 care poate ucide 99% din bacterii, microbi si acarieni, fara a utiliza substante chimice. Alegeti singur tipul dvs. de podea cu ajutorul butonului AUTOSELECT, iar aburul regleaza cantitatea potrivita de abur.

Pentru ce este potrivit acest filtru de aburi?
Puteti utiliza mopul cu aburi pe diferite suprafete, cum ar fi pardoseli dure inchise si sigilate, pereti, oglinzi, pereti de dus, toalete, etc. De asemenea, puteti utiliza in continuare aburul si pentru a improspata mobilier tesaturi, perdele si haine.

Beneficii
+ Usor de umplut cu apa de la robinet.
+ Gata de utilizare in 15 secunde.
+ Ucide 99,9% din bacterii, germeni si acarieni de praf fara agenti chimici de curatare.
+ Datorita tehnologiei AUTOSELECT, alegeti propriul dvs. tip de podea si aparatul regleaza automat cantitatea potrivita de abur.
+ Carpele de abur din microfibra Easy Glide asigura indepartarea profunda a murdariei si rezista la mai mult de 100 de spalari.

De ce aveti nevoie?
Aveti nevoie doar de apa de la robinet pentru a folosi mopul cu aburi. Umpleti rezervorul de apa, porniti aparatul, asteptati 15 secunde si sunteti gata sa curatati.

Preferati un curatator de abur de baza?
Mopul de aburi FSM1616-QS BLACK & DECKER are un rezervor de 360 ​​ml si un timp de lucru de pana la 14 minute.

Descoperiti curatatorul de abur SteaMitt
Mopul cu abur FSMH1321-QS 7-in-1 BLACK & DECKER are un rezervor de 500ml si un timp de lucru de pana la 20 de minute.

Carpele speciale Microfibre Easy Glide rezista pana la peste 100 de spalari, asigurand o absorbtie completa si optima a murdariei.

Sfaturi si trucuri
Puteti utiliza aparatul de curatat cu abur pentru curatarea rapida si usoara a congelatorului, astfel incat sa nu trebuiasca sa asteptati pana cand acesta este dezghetat.

Pentru a curata covoarele murdare, curatati bine suprafata. Dupa ce praful a fost deja inlaturat, aburul poate penetra mai adanc pentru a indeparta toata murdaria bacteriile.

DATE TEHNICE:

Putere: 1300W
Timp de lucru: 20 min
Capacitate: 500 ml
Gata de utilizare: 15 secunde
Sistem anti-calcificare: Da
Lungime cablu: 6 m
Greutate: 4,0 kg

SET DE LIVRARE:

1x furtun flexibil
1x stergator de ferestre
1x carpa pentru imbracaminte si mobilier tapitat
1x perie moale
1x perie detaliata
2x carpe de microfibra

OBSERVATII:

Siguranta

Aveti grija la piele atunci cand utilizati mopul cu aburi. Prin urmare, purtati pantofi si nu atingeti niciodata capatul masinii cu mana goala.
Nu utilizati niciodata motorul cu aburi pe suprafete cu imbinari, cum ar fi parchetul. Utilizarea prelungita poate duce la deteriorarea rosturilor de imbinare datorita aburului.

Intretinere

Curatati toate accesoriile dupa utilizare. Acest lucru asigura o functionare optima si o durata mai lunga de viata a produsului.

 

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Tip Produs
      Mop

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.