Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Tractor de tuns iarba Husqvarna TC 138, 97 cm

Tractor de tuns iarba Husqvarna TC 138, 97 cm

Cod:

9605101-24


Cod intern: #342281

  • Distribuie pe:
18.000,00 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Tractor de tuns iarba Husqvarna TC 138, 97 cm de la Husqvarna

Tractor de tuns iarba Husqvarna TC 138, 97 cm, este un tractor ușor de utilizat, ideal pentru proprietarii de case, care au grădini de dimensiuni medii sau mici. Tractorul colectează excelent iarba taiată, precum și frunzele, cu rezultate ordonate de tăiere. Colectorul integrat este spațios și ușor de golit de pe scaunul șoferului. Echipat cu motor puternic din Seria Husqvarna, cu pornire rapidă și transmisie hidrostatică operată cu pedală. Obturatorul pentru BioClip® și deflectorul pentru evacuare posterioară sunt disponibile ca accesorii.

Transmisie hidrostatică operată de pedală - Viteza si direcţia sunt controlate de pedale, ceea ce vă permite să ţineţi ambele mâini pe volan pentru un control optim al conducerii.

Scaun glisant reglabil - Platforma unică a scaunului schimbă automat înălțimea, deoarece scaunul este deplasat înainte sau înapoi pentru a optimiza poziția operatorului.

Inducţie cu aer - Sistemul nostru inovativ de cosit Air Induction aspiră aer curat prin parte de sus şi de jos a punţii de tăiere, amplifică fluxul de aer ceea ce duce la o mai bună ridicare a ierbii şi la o tăiere superioară.

Pornirea fără șoc - Ușor de operat cu șoc automat. Doar rotiți cheia și plecați.

Şasiu robust din oţel - Construit pe un şasiu robust din oţel, asigură maximum de stabilitate şi durabilitate.

Indicator stare baterie cu priză de încărcare - Oferă indicaţii clare despre starea bateriei, ceea ce face uşor de observat necesitatea reîncărcării. Priza de încărcare este aşezată lângă indicator pentru o încărcare a bateriei extrem de facilă.

Roți anti-scalp - Puntea de tăiere este echipată cu roţi anti - scalp care reduc riscul de tăiere neuniformă a gazonului de pe terenuri cu denivelări.

Full collector indicator - A signal indicates when it is time to the collector.

Masă de tăiere premium - Pentru performanţă şi eficienţă maximă.

Faruri - Fac tractorul mai vizibil şi vă permit să lucraţi atunci când este întuneric.

Sistem de operare la mersul înapoi (ROS) - Pentru îmbunătăţirea siguranţei, sistemul ROS decuplează cuţitele tăietoare la mersul înapoi.

Utilizare pe tot parcursul anului - O gamă largă de accesorii fac ca tractoarele noastre să fie multifuncţionale şi utile pe tot parcursul anului. Ele pot fi echipate cu remorci, lame pentru zăpadă, perii şi multe altele.

Colector - Colectorul mare, eficient este perfect pentru colectarea atât a frunzelor cât şi a ierbii. Este uşor de golit de la locul şoferului.

Suport pahar - Suport de pahar pentru băuturi răcoritoare ce poate fi utilizat în timpul cositului.

Punte de tăiere acoperită cu pulberi - Puntea este acoperită cu pulberi pentru o mai bună durabilitate şi rezistenţă la coroziune.

Motorul din seria Husqvarna - Dezvoltat pentru Husqvarna de către Briggs și Stratton, acest motor are un filtru de ulei specificat, lubrifiere sub presiune, un sistem anti vibrații și un sistem automat de șoc.

Întrerupător de siguranţă sub scaun - Tractorul este echipat cu un întrerupător de siguranţă situat sub scaunul şoferului. Dacă şoferul se ridică de pe scaun, motorul şi puntea de tăiere se opresc automat.

Priză BioClip® auxiliară - Face posibilă transformarea tractorului în BioClip®, ceea ce înseamnă tăierea măruntă a ierbii care se descompune astfel rapid şi se întoarce în gazon ca fertilizant, de asemenea face gazonul mai rezistent la uscăciune. 

Spaţiu liber între volan şi scaun - Asigură o montare şi demontare confortabilă şi uşoară.

Port de conectare a furtunului de apă, pentru spălarea punţii de tăiere - Conectaţi furtunul de apă la gura pentru apă, pentru a curăţa partea inferioară a punţii de tăiere. 

Manetă reglaj înălțime de tăiere montată pe aripă  - Reglare uşoară a înălţimii de tăiere pentru o ergonomie mai bună. Puntea de tăiere de primăvară asistată face reglarea înălţimii de tăiere şi mai uşoară.

Conexiuni duble - Oferă o rază de curbură mai mică şi o manevrabilitate mai bună.

Indicator de umplere a colectorului - Un semnal indică timpul când este necesară golirea colectorului.

Punte față pivotantă - Asigură un echilibru bun şi un confort excelent la conducere.

Conector pentru furtunul de apă - Ajută la curăţarea mesei de tăiere. Ataşaţi furtunul, deschideţi apa şi porniţi motorul pentru curăţarea mesei de tăiere. Pentru rezultate optime, curăţaţi masa direct.

 

Producător motor Briggs & Stratton
Denumire motor Husqvarna Series
Putere brută la turația prestabilită 8.6/2600 kW/rpm
Cilindri 1
Generator 5&3 A
Volum rezervor combustibil 5.7 l
Baterie 28 Ah
Tipul de carburant Benzină
Filtru ulei Da
Metodă de condus Acţionare cu pedală
Materialul scaunului vinil
Protecție frontală Disponibil ca accesoriu
Înălțime spătar scaun Low 11
Tip de volan standard
Colector inclus
Nivelul vibraţiilor la volan 3.87 m/s²
Nivelul vibraţiilor la scaun 0.13 m/s²
Model transmisie Tuff Torq
Volum colector 220 l
Deflector

Disponibil ca accesoriu

Emisii zgomot 100 dB(A)
Emisii de zgomot la urechea operatorului 85 dB(A)
Tip transmisie Hidrostatică

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Tip produs
    • Tip motor
    • Latime de taiere
    • Inaltime de taiere
    • Capacitate sac colector
      220 l
    • Putere
      12 CP
    • Suprafata acoperita
      1500 - 2000 mp
    • Greutate
      230 kg
    • Autopropulsie
      Da

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.