Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Einhell hedge trimmer GC-EH 6055/1 - red / black

Cod:

3403320


Cod intern: #1197780

  • Distribuie pe:
441,16 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Einhell hedge trimmer GC-EH 6055/1 - red / black de la Einhell

Detalii tehnice Lungimea de tăiere 55 cm Putere 600 W Greutatea produsului 3,47 Kg Lungimea sabiei 61 cm Spațierea dinților 26 mm

Descrierea articolului Mașina electrică de tuns gard viu Einhell GC-EH 6055/1 face munca ușoară de tăiere a gardurilor vii, arbuștilor și arbuștilor. Cu o lungime a șinei de tăiere de 61 de centimetri și o lungime de tăiere de 550 de milimetri, este un ajutor puternic, de înaltă calitate, pentru atingerea fiabilă a formei dorite de fiecare dată, datorită puterii sale puternice de 600 W. Mașina electrică de tuns gard viu Einhell GC-EH 6055/1 are o viteză în gol de 1.700/minut cu o distanță dintre dinți de 26 de milimetri. Frezele din oțel tăiat cu laser și șlefuit cu diamant sunt proiectate pentru precizie și durabilitate. Pentru o durată lungă de viață, mașina de tuns gard viu este echipată cu angrenaj metalic. Mânerul suplimentar oferă o ergonomie optimă și o prindere sigură și solidă indiferent de unghiul de tăiere. Mașina de tuns gard viu este echipată cu un întrerupător de siguranță ON/OFF cu două mâini și un Softgrip, și este, de asemenea, confortabil de manevrat datorită greutății sale reduse. Mașina electrică de tuns gard viu Einhell GC-EH 6055/1 este, de asemenea, echipată cu o protecție mare pentru mână și un capac din aluminiu deasupra tăietorilor. Clipul de eliberare a tensiunii este, de asemenea, prevăzut pentru siguranță suplimentară în timpul utilizării. Îndepărtarea comodă a butașilor din partea superioară a gardului viu atunci când tăiați gardul viu este asigurată datorită colectorului practic de tăieturi.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.