Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Masina de carotat Yato carote diamantate, 1 1/4", 30 - 180 mm, 2200W

Cod:

YT-81980


Cod intern: #2236660

  • Distribuie pe:
1.042,92 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Descriere Masina de carotat carote diamantate, 1 1/4", 30 - 180 mm, 2200W de la Yato

Masina universala de gaurit cu miez de diamante pentru lucrul cu sau din mana Masina are o putere de 2200W si functioneaza cu o viteza de 0-1200 rpm si n. Permite gauri intr-o gama foarte larga, de la 30 mm la 180 mm.

Masina este echipata cu un ambreiaj care, datorita unei functionari uniforme, nu provoaca zgarierea dispozitivului atunci cand taiati gauri in beton armat.

Mandrina de gaurit de 1 1/4 "inch este un mandrin standard care se potriveste tuturor burghiilor disponibile pe piata.

Dispozitivul este dotat cu un trepied echipat cu un angrenaj , datorita caruia forarea in materiale dure, cum ar fi granitul sau betonul, nu necesita utilizarea fortei.

Instalatia de foraj este necesara pentru taierea cutiilor de beton armat, a tavanelor pentru conducte si a cablurilor , pentru asamblarea cailor de cablu sau a conductelor de ventilatie.



Permite găurirea într-o gamă foarte largă, variind de la 30mm la 180mm. Mașina este echipată cu un ambreiaj care, datorită funcționării sale bune, nu provoacă nicio lovitură a dispozitivului la tăierea găurilor din beton armat. Mandrina de găurit de 1 1/4 "este o mandrină standard , potrivită pentru toate burghiele de pe piață. Setul cu dispozitivul include un trepied echipat cu un angrenaj , datorită căruia găurirea în materiale dure precum granitul sau betonul nu necesită utilizarea forței. Instalația de foraj este necesară pentru tăierea cutiilor electrice din beton armat, găurirea prin tavan pentru țevi și cabluri și instalarea traseelor ​​de cabluri sau a canalelor de ventilație.

Specificatii tehnice


  • Specificatii

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.