Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Spălător cu presiune RURIS CleanPowerJet 1500, 2000W, 160 bar

Cod:

1500qr21


Cod intern: #585607

  • Distribuie pe:
719,00 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


24 luni persoane fizice, 12 luni persoane juridice


Livrare gratuita


Descriere Spălător cu presiune RURIS CleanPowerJet 1500, 2000W, 160 bar de la Ruris

Spălător cu presiune RURIS CleanPowerJet 1500, 2000W, 160 bar, este cea mai buna pentru întreținerea pavelelor, curților și al autoturismului. Spălătorul ales pentru acest tip de operațiuni permite utilizatorilor să poată fi folosit și de către persoane care nu au cunoștințe tehnice avansate pentru alegerea modului de spălare sau al tipului de jet cu apă.
Totodată, aparatul dispune de un set de lance pentru o selecție mai mare a tipului de jet cu apa ales pentru fiecare aplicație. În dotarea aparatului intră și funcția de acoperire cu spumă a diverselor obiecte ce trebuie curățate.
Deplasarea se face cu ajutorul roților care dotează șasiul aparatului, fără a ma fi nevoie de ridicarea de la sol în timpul deplasării la punctul de lucru.
Conectarea aparatului RURIS la rețeaua de apă este făcută cu ajutorul dispozitivului cu funcție dublă și anume filtrarea apei și cuplajul rapid al furtunului de apă.

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Putere (W)
    • Presiune (bar)
    • Debit apa (l/h)
      6.5L/min / 7.5L/min
    • Lungime furtun
      6 m

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.