Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Karcher Aparat de spalat cu presiune K 7 Premium Smart Control Home (1 317-233 0)

Cod:

1.317-233.0


Cod intern: #708027
5,00 / 0 comentarii

  • Distribuie pe:
2.899,99 lei TVA inclus

Pret vechi: 3.155,86 lei


Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc magazin suficient


24 luni pers fizice/ 12 luni pers juridice


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Aparat de spalat cu presiune K 7 Premium Smart Control Home (1 317-233 0) de la Karcher

Echipament Set pentru casa, K 7 Smart: Curățitor pentru suprafețe T 7, curățitor pentru piatră și fațade, 3-în-1, 1 l Pistol de presiune ridicata, G 180 Q Smart Control 3-in-1 Multi Jet Tambur pentru furtunul de presiune ridicată Furtun de presiune, 10 m Sistem Quick Connect pe aparat Aplicarea detergentului, Sistem Plug 'n' Clean Mâner telescopic Motor răcit cu apă Filtru fin de apă integrat Adaptor racord furtun de gradină A3/4" Compatibil cu Bluetooth



 

Aparat de spalat cu presiune Karcher K 7 Premium Smart Control Home , motor racit cu apa, 180 bar, 600 l/h debit maxim, furtun de presiune 10 m, 3-in-1 Multi Jet , perie exterior T7, detergent 3 in 1

 

K 7 Premium Smart Control: aparat de spalat cu presiune cu Bluetooth, aplicatie, modul boost pentru putere suplimentara, pistol de pulverizare G 180 Q Smart Control, lance 3-in-1 Multi Jet, tambur furtun. Include setul Home.

Aparatul de spalat cu presiune K 7 Premium Smart Control poate fi conectat cu usurinta la smartphone prin Bluetooth. Astfel, utilizatorul beneficiaza de suport prin aplicatia Kärcher Home & Garden cu sfaturi practice si setari pentru multe obiecte si situatii de curatare. Aplicatia ofera functii utile, cum ar fi consultantul aplicatiei pentru rezultate si mai bune de curatare, instructiuni de asamblare, instructiuni de intretinere, precum si portalul Kärcher Service. Aparatul are modul boost pentru putere suplimentara. Pistolul de pulverizare G 180 Q Smart Control cu afisaj LCD si lancea de pulverizare 3-in-1 Multi Jet ofera, de asemenea, control maxim: presiunea este setata direct pe pistolul de pulverizare sau transferata la pistol prin intermediul aplicatiei. Pe ecranul LCD puteti verifica nivelul de presiune setat, daca modul boost poate fi activat sau daca dispozitivul este inca in modul inactiv. Setul Home include curatitorul pentru suprafete T 7 si 1 l de detergent pentru suprafete din piatra 3-in-1. Echipamentul mai include tamburul pentru furtun, sistemul pentru detergent Plug 'n' Clean, manerul telescopic din aluminiu de inalta calitate si locurile de depozitare pentru accesorii usor accesibile.

Conexiune Bluetooth pentru aplicatia Home & Garden

Aplicatia Kärcher Home & Garden va va transforma intr-un expert in curatenie. Beneficiati de toata expertiza noastra Kärcher pentru a obtine rezultate perfecte de curatare. Aplicatia transfera presiunea optima la aparatul de spalat cu presiune prin Bluetooth. 

Aparat de spalat cu presiune K 2 Power Control: Aplicatia Home & Garden
   

Modul Boost pentru putere suplimentara pentru a combate murdaria

Cu o putere suplimentara, modul boost creste eficienta de curatare si economiseste timp. Asigura curatarea in profunzime a murdariei persistente. 

Aparat de spalat cu presiune K 5 Premium Smart Control: Modul Boost pentru putere suplimentara pentru a combate murdaria
   

Pistol de pulverizare Smart Control si lance de pulverizare Multi Jet 3-in-1

Pistol de pulverizare cu afisaj LCD si butoane pentru reglarea presiunii sau pentru dozarea solutiei de curatare. Multijet-ul rotativ 3-in-1 cuprinde trei duze diferite pentru o schimbare usoara. Adaptor Quick Connect pentru fixarea usoara a furtunului si a accesoriilor de inalta presiune. 

Aparat de spalat cu presiune K 5 Premium Smart Control: Pistol de pulverizare Smart Control si lance de pulverizare Multi Jet 3-in-1
   

Tambur pentru furtun pentru manevrare confortabila

  • Furtunul de inalta presiune este protejat optim si ocupa putin spatiu la depozitare.
  • Lucru confortabil: Furtunul este gata de utilizare in orice moment, prin simpla infasurare si detensionare.
  • Centru de greutate scazut pentru o pozitionare sigura, chiar si pe suprafete inclinate.

 

 

Echipament

  • Home Kit, K 7 Smart: Curatitor pentru suprafete T 7, curatitor pentru piatra si fatade, 3-in-1, 1 l
  • Pistol de presiune ridicata, G 180 Q Smart Control
  • 3-in-1 Multi Jet
  • Tambur pentru furtunul de presiune ridicata
  • Furtun de presiune, 10 m
  • Sistem Quick Connect pe aparat
  • Aplicarea detergentului, Sistem Plug 'n' Clean
  • Maner telescopic
  • Motor racit cu apa
  • Filtru fin de apa integrat
  • Adaptor racord furtun de gradina A3/4"
  • Compatibil cu Bluetooth

 

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Presiune (bar)
    • Debit apa (l/h)
      600 l/h
    • Lungime furtun

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Opiniile clientilor despre Karcher Aparat de spalat cu presiune K 7 Premium Smart Control Home (1 317-233 0)

Rating general al produsului:
5
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.