Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aparat de spalat cu presiune Bosch Easy Aquatak 110, 1300 W, 330 l/h debit maxim, 110 bar, sistem spumare, furtun 3 m

Cod:

06008A7F00


Cod intern: #418849

  • Distribuie pe:
480,27 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Aparat de spalat cu presiune Bosch Easy Aquatak 110, 1300 W, 330 l/h debit maxim, 110 bar, sistem spumare, furtun 3 m de la Bosch

110



Aparat de spalat cu presiune Bosch Easy Aquatak 110, 1300 W, 330 l/h debit maxim, 110 bar, sistem spumare, furtun 3 m, 

Spalatorul de presiune EasyAquatak 110

Dificil pentru a fi mai compact si mai versatil: EasyAquatak 110 nu este numai solid si compact, ci si un ajutor deosebit pentru lucrarile de curatare in exterior, cu presiunea de 110 bari. Multe accesorii oferite permit utilizarea in gradina.
   
Curatarea in jurul casei

Dispozitivul de curatare cu inalta presiune Bosch EasyAquatak 110 poate fi utilizat pentru o gama larga de activitati, inclusiv curatarea masinii sau a mobilierului de gradina. In prezenta murdariei incapatanate, de ex. pe un corp sau intr-un container de gunoi, este posibil sa umpleti rezervorul de detergent prin duza pentru o curatare si mai eficienta.
   
Totul la indemana

Lance-ul integrat face posibila functionarea chiar mai eficienta si cu mai putine constrangeri. In timpul pauzelor scurte sau dupa ce ati terminat de lucru, puteti atasa cutitul foarte usor la dispozitiv, la suportul prevazut in acest scop. Acest lucru economiseste spatiu si va permite sa aveti sulita la indemana pentru urmatoarea utilizare.
   
Stabilitate ridicata

Centrul de greutate redus si suprafata mare de sustinere confera EasyAquatak 110 o mare stabilitate. Puteti sa o puneti aproape oriunde - de exemplu pe o masa sau pe un gazon care nu este plat.
   
Varietate larga de accesorii

Duzele furnizate cu EasyAquatak 110 permite mai multe aplicatii: duza rotative indeparteaza murdaria, duza spuma permite utilizarea detergentilor si duza ventilatorului pentru a curata cu usurinta bicicleta sau motocicleta.
   
Eficienta energetica ridicata datorita functiei Auto-stop

Datorita sistemului Auto-Stop, EasyAquatak 110 proiecteaza numai apa sub presiune atunci cand este dorita. Aceasta inseamna ca pompa functioneaza numai atunci cand o solicitati. Aceasta are ca rezultat economii de energie.
   
Handy si compact

Foarte usoara (aproximativ 4 kg) si dotata cu un maner practic, dispozitivul EasyAquatak 110 de curatare cu presiune ridicata este usor de transportat. Furtunul de curatare si lancea pot fi atasate direct la dispozitiv pentru depozitare compacta si transport usor.

 

Functii Functie de amorsare automata
Continut pachet Duza de inalta presiune pentru detergent Filtru de apa Furtun inalta presiune 3 m Duza cu pulverizare evantai reglabila Pistol înalta presiune Bosch Lance
Culoare Verde/Negru

CARACTERISTICI TEHNICE

Putere 1300 W
Presiune maxima 110 bar
Debit maxim 330 l/h
Temperatura maxima 40 C
Nivel zgomot 98 dB

DIMENSIUNI

Greutate 4 Kg
Lungime furtun 3 m
Lungime cablu 5 m

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Putere (W)
    • Presiune (bar)
    • Debit apa (l/h)
      330 l/h
    • Lungime furtun
      3 m

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.