Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Pachet FELCO 2 + FELCO 903(gresie diamantata)

Cod:

FELCO 2 + FELCO 903


Cod intern: #768309

  • Distribuie pe:
335,00 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Pachet FELCO 2 + FELCO 903(gresie diamantata) de la FELCO

Pachet FELCO 2 + FELCO 903(gresie diamantata)

Foarfeca profesionala FELCO 2 - taiere tip by pass / pentru mana medie, mare - foarfeca cu manere rosii, este purtatoarea standard a valorilor de baza ale calitatii, fiabilitatii și durabilitatii marcii Felco, din 1948. Designul exemplar il face flexibil pentru toate tipurile de taiere, in timp ce materialele de calitate si productia de precizie ofera rezistenta si confort de neegalat, creand o apreciere care dureaza o viata. Taie pana la diametrul de 25 mm. Lungime: 215 mm; Greutate: 240g

Gresia diamantata FELCO 903 - este o gresie multifuncțională, pentru ascutirea uscata si umeda. Din oțel călit, acoperita cu un strat de diamant, este ideala pentru ascuțirea, debavurarea și intărirea lamelor de taiere. Pentru ascuțirea tuturor instrumentelor de tăiere: foarfece, clesti de cabluri, cuțite, etc. Lugime 100 mm, greutate 50 gr.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.