Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Foarfeca - FELCO 51

Cod:

78392910012


Cod intern: #309893

  • Distribuie pe:
320,00 lei TVA inclus

Disponibilitate: Contactati-ne pentru info stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Foarfeca - FELCO 51 de la FELCO

FELCO 51, foarfeca profesionala pentru taiat (curatat) copite, la ovine si caprine.
Dezvoltata in colaborare cu crescatorii de ovine si caprine de reproductie, asigura usurinta și calitate taierii, facand acest lucru mai usor și mai productiv. Lama si contra-lama sunt acoperite cu Xylan® pentru a proteja impotriva infectiilor copitelor.
Manerele ergonomice protejeaza incheietura mainii si permit extinderea perioadele de lucru, cu stres minim asupra utilizatorului.
Este cea mai buna alegere pentru zootehnie.

De incredere: comfortabila, usoara, manere solide din aluminiu forjat, garantate pe viata / lama si contra-lama din otel calit de inalta calitate / taiere curata si precisa / toate partile componente pot fi înlocuite.


Eficienta: ajustare usoara si durabila a taierii / Lama si contra-lama sunt acoperite cu Xylan pentru a proteja impotriva infectiilor.


Ergonomica: protectia mainii, a inchieturii si optimizarea fortei exercitate este asigurata de forma ideala a manerelor, de capul inclinat de taiere si de sistemul de amortizare (perna si amortizor de soc) / manere coperite cu material anti-alunecare.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.