Luni - Vineri 9:00 - 18:00

TunaBone Kamado Classic Barbecue 23 ", Size L, Green

Cod:

TBG23GREEN-01


Cod intern: #971235

  • Distribuie pe:
3.077,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare: 98,80 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Kamado Classic Barbecue 23 ", Size L, Green de la TunaBone

TunaBone Kamado gratar clasic 23", marime L, verde

Gratarele kamado TUNBONE sunt extrem de versatile. Se pot coace cu ușurință în pizza, pâine, prăjituri, produse la grătar sau afumate, supe fierte, tocane sau alte preparate mai lichide. Datorită proprietăților excelente de reținere a căldurii, temperaturile ridicate pot fi atinse și menținute prin controlul precis al fluxului de aer prin deschiderile superioare și inferioare. Temperatura ridicată este ideală pentru gătirea rapidă de burgeri și cârnați, iar la temperaturi scăzute, preparatele mai mari se vor coace pe o perioadă mai lungă de timp. Gratarul este potrivit pentru gatit la caldura directa (shashliks, fripturi etc.) si la caldura indirecta (pentru preparate mai mari - pui, sunca etc.). De ce să nu încercați să amestecați așchii de lemn cu cărbune sau să încercați să amestecați așchii de lemn de diferite arome pentru a face carnea și mai gustoasă.

Grătarele kamado TUNABONE de diferite dimensiuni își vor găsi locul pe terasa, gospodăria sau stațiunea fiecărei familii. În funcție de mărimea familiei și de întâlnirile planificate de prieteni, seturile variază de la mărimea M la mărimea XL. Practic si usor adaptabil la gama de culori exterioare: verde, gri antracit si alb.

Calitatea produsului și testarea. Un grătar este selectat aleatoriu din fiecare lot pentru testare. Se simuleaza situatia reala de coacere, se incalzeste temperatura la 335oC si se adauga apa rece de sus si se umple tot vasul cu apa rece. Mentineti 10 minute, asigurati-va ca gratarul nu a explodat sau crapat si abia atunci se confirma calitatea corecta.

TUNABONE Kamado Classic este un gratar universal de forma clasica din ceramica termorezistenta, sistemul cu arc asigura deschiderea confortabila si durabilitatea capacului, picioarele rezistente din otel si rotile de blocare asigura stabilitate.

Gratarele TUNABONE Kamado Classic sunt perfecte pentru producerea diverselor feluri de mancare, potrivite atat pentru gatirea la temperaturi inalte, cat si pentru cele joase. Datorită proprietăților excelente de reținere a căldurii, temperaturile ridicate pot fi atinse și menținute prin controlul precis al fluxului de aer prin deschiderile superioare și inferioare.

Setul de bază al grătarului este format din: grătar ceramic cu suport, tăvi laterale și cârlige, garnitură inovatoare din fibră de sticlă, grătar alimentar din oțel inoxidabil, inserție internă avansată dintr-o singură bucată și stabilă (cutie de foc), sistem de gătit în două zone, două jumătăți suport boiler deflector, piatra de copt pizza, unealta de curatat cenusa, perie pentru gratar, capac pentru gratar. Dacă ești fan al pizza, vei avea ocazia să coaci o pizza de casă fără să cumperi accesorii suplimentare, deoarece piatra de copt pentru pizza o vei găsi deja în pachet! Iar instrumentele de curățare a grătarului și a cenușii vor asigura întreținerea ușoară a grătarului.

 

Specificații

mărimea

23 "/ L

Potrivit pentru familii sau prieteni

10 - 12 persoane

Diametre

59,5 cm

Diametrul zonei de coacere

51,5 cm

Diametrul pietrei de copt pizza

38 cm

Greutate

111 kg

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.