Luni - Vineri 9:00 - 18:00

KÖNNER & SÖHNEN KS 2000iG S, 2000 W, 2.5 CP, 230 V, pornire manuala GPL/benzina

Cod:

KS2000iGS


Cod intern: #2024219

  • Distribuie pe:
3.258,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni G012M


Cost livrare: 8,55 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere KS 2000iG S, 2000 W, 2.5 CP, 230 V, pornire manuala GPL/benzina de la KÖNNER & SÖHNEN

Generator curent electric hibrid de tip invertor Könner&Söhnen KS 2000iG S, 2000 W, 2.5 CP, 230 V, pornire manuala, model motor KS 100i, prize 1 х 16 А, 4 l GPL/benzina

 

Generatorul pe GPL/ benzina de tip invertor KS 2000iG S al marcii germane Könner & Söhnen in carcasa izolata fonic este o sursa de energie electrica compacta, practic silentioasa. O caracteristica cheie a acestui model este faptul ca produce un curent electric cu unda sinusoidala pura.

Modul Economy va permite sa reduceti consumul de combustibil cu pana la 50% la sarcini mici prin reducerea turatiei motorului. Alternatorul cu infasurare din cupru si motorul puternic K&S garanteaza o utilizare fara probleme si pe termen lung si indeplinesc toate standardele europene de calitate. Prezenta afisajului LED ofera posibilitatea de a controla functionarea generatorului intr-un mod mai eficient si de a efectua intretinerea tehnica in timp util.

 

UNDA SINUSOIDALA PURA

Unitatea electronica integrata controlata prin microprocesor controleaza functionarea generatorului si asigura cea mai stabila frecventa de 50 Hz si tensiune de 230 V. Acest lucru face ca generatorul sa fie ideal pentru dispozitivele electronice sensibile si de inalta precizie, pentru instrumentele electronice de masurare, dispozitivele medicale, boilere electrice, etc.

 
   

GPL/BENZINA

Functioneaza atat pe benzina, cat si pe gaz (propan-butan), iar setul include tot ceea ce aveti nevoie pentru a utiliza gazul in calitate de combustibil: un furtun cu reductor care se conecteaza la butelie si asigura fiabilitatea conexiunii la gaz. Trebuie doar sa conectati generatorul la butelie si sa porniti motorul.

 
   

UTILIZARE VERSATILA

Puteti utiliza generatorul atat cu o butelie de gaz portabila, cat si cu o cisterna de depozitare a gazului stationara (cisterna). Conexiunea trebuie facuta de un specialist certificat. Presiunea din sistemul de alimentare nu trebuie sa depaseasca 16 Bar.

 
   
   
   

MODUL ECONOMIE

Panoul de control ergonomic este echipat cu un comutator pentru setarea modului de consum econom. Acesta reduce consumul de combustibil cu pana la 50% la sarcini relativ mici prin scaderea turatiilor motorului.

 
   

MOTOR ROBUST

Motorul fiabil Könner & Söhnen se caracterizeaza printr-o durabilitate sporita, o functionare indelungata si stabila si indeplineste toate standardele europene de calitate, inclusiv EURO V.

 
   

PANOU DE CONTROL ERGONOMIC

Amplasarea convenabila a tuturor functiilor: afisaj LED multifunctional (contor ore, frecventa, tensiune), indicator mod de lucru, protectie la suprasarcina si scurtcircuit, senzor de nivel scazut al uleiului, buton Reset pentru a reseta sistemul de control si a restabili alimentarea cu tensiune, conector pentru conexiunea paralela a generatoare si terminal de impamantare.

 
   

ALTERNATOR DE INALTA CALITATE

Alternatorul de tip sincron de inalta calitate, cu bobinaj din cupru 100%, poate rezista la sarcini maxime fara a se deteriora si garanteaza o functionare fiabila pe termen lung a generatorului.

 
   

CONECTARE IN PARALEL

Legarea in paralele asigura cresterea puterii de iesire. Folosind un dispozitiv de legare in paralel conectat la o priza speciala a generatorului, puteti cupla generatoarele si conecta dispozitive de o putere mai mare. Este compatibil cu toate modelele de generatoare tip inverter Konner Sohnen TM, cu exceptia modelelor din gama KS 8100 (KS 8100iE, KS 8100iEG, KS 8100iE ATSR, KS 8100iEG ATSR).

 
   

ACCESORII SUPLIMENTARE

Inclus: surubelnita, cheie tubulara cu maner.

 

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.