Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Masina de frezat Bosch - POF 1400 ACE, 1400 W, 6, 6.35, 8 mm, ghidaj fin, led iluminare, turatie constanta, reglaj fin, turatie reglabila, valiza plastic

Cod:

060326C820


Cod intern: #386266

  • Distribuie pe:
890,80 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Descriere Masina de frezat Bosch - POF 1400 ACE, 1400 W, 6, 6.35, 8 mm, ghidaj fin, led iluminare, turatie constanta, reglaj fin, turatie reglabila, valiza plastic de la Bosch

Masina de frezat Bosch - POF 1400 ACE, 1400 W, 6, 6.35, 8 mm, ghidaj fin, led iluminare, turatie constanta, reglaj fin, turatie reglabila, valiza plastic, 

Masinile de frezat Bosch sunt scule electrice versatile si incredibil de creative. Frezele functioneaza pe principiul macinarii materialului de prelucrat, obtinandu-se o noua forma a piesei de lucru prin taierea si indepartarea aschiilor mici. Odata ce il folositi, nu veti mai putea sa lucrati fara el. Frezele permit utilizatorilor sa isi puna in practica ideile creative. Sunt printre cele mai utile scule electrice la prelucrarea materialului lemnos. Lucrul cu masinile de frezat este extrem de precis si confortabil. Puteti avea rezultate excelente in timp putin cu precizie maxima. 

Frezele sunt potrivite pentru: 

Margini si profile: construiti-va propria mobila si folositi freza pe margini si profile pentru a da o nota personala articolelor. 
Santuri: cu ajutorul limitatorului paralel sau a ghidajului puteti realiza santuri sau scobituri. In acest mod puteti realiza imbinari rezistente de lemn fara efort. 
Frezare dupa sablon: pentru decoratiuni de suprafata sau adaptari de forme individuale. 
Frezare libera: decoratiunile, modelele, formele si inscriptionarile sunt intrebuintarile de baza ale frezelor. Pentru realizarea acestora, frezati piesa de lemn folosindu-va de un model desenat pe indigo. 


Masina de frezat are numeroase aplicatii, precum profilare muchii, creare de canale in lemn, modelare, decupare sau canelare in lemn, raionare concava, sanfrenare, mortezare, fasonare piese laminate, canelare in forma de V si canelare fina pentru inscriptionari, canelare decorativa, creare profiluri de rame si muchii, gaurire, faltuire, profilare, rotunjire si frezare dupa inel de copiere. 

Inima frezei POF 1400 ACE este motorul ei puternic cu o turatie de mers in gol de pana la 28,000 de rot/min. Pozitionarea motorului este deasupra cutitului de frezat: o incadrare care permite cutitului sa penetreze cu precizie de deasupra materialul cu o cursa maxima de frezare de 55 mm. 



Reglaj fin al adancimii de frezare 

Reglajul fin unic al adancimii de frezare, cu o precizie de 1/10 mm, permite ajustarea adancimii cu exactitate chiar si atunci cand freza este montata pe o masa de frezare. Scala de reglare a adancimii, cu punct de referinta 0, este gradata in mm si inci. Limitatorul de adancime are trei trepte de setare, permitandu-va sa frezati la adancimi succesive dintr-odata. Maneta cu arc asigura fixarea cadrului frezei la adancimea dorita. 

Limitator paralel 

Limitatorul paralel permite reglajul fin cu o precizie de 1/10 mm. Cu ajutorul unui ghidaj cu reglaj fin al limitatorului paralel puteti lucra precis si in siguranta cu piese mari de prelucrat. Acesta este disponibil ca accesoriu. 


Blocare ax 

Butonul de blocare a axului blocheaza angrenajul pentru schimbarea rapida si usoara a cutitului de frezat cu o singura cheie. 


Montare fara cheie a inelului de copiere: Sistem Bosch SDS 

Inelul de copiere va permite sa lucrati cu sabloane prefabricate. Frezele Bosch sunt prevazute cu sistemul unic SDS de montare rapida a inelelor de copiere fara utilizarea uneltelor aditionale. 



Sistem electronic Bosch 

Preselectia electronica a turatiei asigura controlul asupra turatiei in functie de material, iar sistemul constant electronic Bosch mentine turatia selectata intotdeauna constanta, asigurand o frezare de calitate optima chiar si la prelucrarea materialelor dificile (aluminiu, plastic sau lemn masiv). 


Alte caracteristici 

Masina de frezat POF 1400 ACE este prevazuta cu multe alte functii si accesorii care fac munca o placere. O aparatoare din plastic transparent va permite vederea clara a locului de contact al materialului cu cutitul de frezare, protejandu-va in acelasi timp impotriva aschiilor. Placa de baza din aluminiu de calitate este prevazuta cu un capac de plastic, usor de inlaturat, pentru frezare fara frecare. Spotul luminos integrat va asigura o vizibilitate optima asupra piesei de lucru. Designul ergonomic deosebit cu suprafete softgrip asigura utilizarea confortabila si sigura. Butonul pornire/oprire este integrat in maner pentru o manevrabilitate sporita a masinii de frezare si pentru prevenirea devierilor accidentale in timpul lucrului. 


Nu va umpleti de praf 

Un racord de aspirare este necesar pentru mentinerea curateniei in mediul de lucru. Doua suruburi cu capete striate fixeaza racordul de placa de baza, racord care poate fi conectat la un aspirator, fie orice aspirator Bosch, fie un aspirator casnic. Praful este indepartat usor si rapid, asigurand o vedere optima a piesei de lucru si un mediu de lucru fara praf. 

 

Clasa de utilizare Semi-profesionala
Adancime de frezare 55 mm
Putere
Putere nominala 1400 W
Caracteristici operationale
Valoare vibratii emise 6 m/s2
Turatie la mers in gol 28000 rpm
Sistem de prindere
Bucsa 6, 6.35, 8 mm
Dotari
Valiza de transport plastic
Turatie reglabila DA
Reglaj fin DA
Ghidaj fin DA
Led iluminare DA
Talpa cu reglaj 45 grade NU
Pornire lina NU
Turatie constanta DA
Accesorii suplimentare NU
Set de livrare 3 bucse elastice(6 mm, 6.35 mm, 8 mm) 
Adaptor pentru aspirare 
Cheie fixa 
Freza de canelat (8 mm) 
Inel de copiere 
Limitator paralel 
Stift de centrare 
Valiza profesionala din material plastic 
Dimensiuni
Greutate 3.5 kg
Zgomot
Nivel putere sonora 106 dB
Garantie
Garantie persoane fizice 24 luni
Garantie persoane juridice 12 luni

Specificatii tehnice


  • Tip produs
  • Specificatii
    • Putere (W)
    • Accesorii
      3 bucse elastice(6 mm, 6.35 mm, 8 mm)

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.