Luni - Vineri 9:00 - 18:00

EINHELL CHAINSAW GE-LC 18 LI (4.0 AH ZS)

Cod:

4804501761


Cod intern: #1805812

  • Distribuie pe:
781,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni F012M


Livrare gratuita


Descriere EINHELL CHAINSAW GE-LC 18 LI (4.0 AH ZS) de la Einhell

Drujba (fierastrau electric) cu lant pe acumulator Einhell PXC GE-LC 36/35 Li-Solo, 36 V, 33 cm lungime lama, 15 m/s viteza lant

Ungerea automata a lantului - Lantul de ferastrau este uns permanent cu ulei din rezervorul de ulei de 115 ml cu vizor si ruleaza cu pana la 15 m/s. Livrare fara acumulator - Drujba (ferastrau electric) fara fir GP-LC 36/35 Li-Solo este livrata fara acumulator si incarcator Power X-Change. Acestea sunt disponibile separat, ca set practic de pornire Starter Kit. Opritorul cu gheare face posibila blocarea ferastraului cu lant, atunci cand taiati si impiedica devierea necontrolata a ferastraului. Siguranta maxima - Cand apasati frana de lant aceasta se declanseaza si opreste lantul in cateva milisecunde. Un dispozitiv de prindere a lantului asigura siguranta in cazul in care lantul se desprinde. Power X-Change - Motoferastraul fara cablu GP-LC 36/35 Li-Solo, face parte din familia Einhell Power X-Change, in care acumulatorii, incarcatoarele si dispozitivele de sistem pot fi combinate in mod flexibil. Lungimea de taiere - Bara de calitate OREGON de inalta calitate de 35 cm si lantul de ferastrau robust OREGON permit o lungime de taiere de 33 cm. Tensionarea lantului fara scule - atat tensionarea, cat si schimbarea lantului se pot face fara unelte speciale.Nu exista o potrivire gresita: cu sistemul de acumulatori Power X-Change de la Einhell, utilizati intotdeauna acelasi tip de acumulator pentru o varietate de unelte, fie in atelier, fie in gradina.Celulele noastre high-end cu litiu-ion nu numai ca ofera multa putere, ci sunt si deosebit de durabile si robuste datorita monitorizarii automate a bateriei ABS. Eficient, puternic si durabil! Tehnologia motorului fara perii Einhell Motoferastraul este alimentat de un motor electric fara perii: motoarele electrice fara perii sunt mult mai eficiente si, in acelasi timp, mai puternice decat motoarele electrice conventionale. Acest lucru maximizeaza timpul de lucru cu o singura incarcare a acumulatorilor si ofera puterea necesara pentru sarcinile solicitante. Spre deosebire de motoarele cu perii, durata de viata a motoarelor fara perii este semnificativ mai lunga. in plus, motoarele BL nu necesita lucrari de intretinere.

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Tip alimentare
    • Lungime lama
    • Lungime taiere
      33 mm
    • Capacitate rezervor ulei
      115 ml
    • Viteza lant
      15 m/s
    • Tensiune alimentare
      36 v

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:  
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.