Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Texas Smart Spreader 200 dispozitiv de imprastitat, 560mm, 25 litri, dozaj reglabil, roti gonflabile cauciuc

Cod:

480090051994


Cod intern: #1397750

  • Distribuie pe:
668,79 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Texas Smart Spreader 200 dispozitiv de imprastitat, 560mm, 25 litri, dozaj reglabil, roti gonflabile cauciuc de la TEXAS

Descriere:
Smart Spreader 200 este un dispersor prin cadere confectionat din otel galvanizat, are o capacitate de 25 litri si o latime de imprastiere de 56cm. Dispersorul este dotat cu roti gonflabile din cauciun pentru o aderenta ridicata mai ales pe suprafetele alunecoase.
Dispersorul dispune de reglaj al dozajului, cu ajutorul manetei situate la indemana, iar manerul de ghidare este demontabil – pentru reducerea locului necesar depozitarii - si prevazut cu material cauciucat (pentru o prindere ferma)
Dispersorul este un ajutor de nadejde de-alungul anului, folositor pentru imprastierea sarii si nisipului, pe timpul iernii, si a fertilizatorilor sau semintelor pe timpul verii.

Date tehnice:
Latime de lucru 56 cm
Capacitate 25 litri
Tip roti transport Roti gonflabile din cauciuc
Dimensiuni roti 4.10/3.50-4
Camera caucic Da

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.