Luni - Vineri 9:00 - 18:00

REMS Masina de filetat tevi Magnum 2010 L-T 2" 340227

Cod:

8400340227R220


Cod intern: #2033771

  • Distribuie pe:
22.226,40 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Livrare gratuita


Descriere REMS Masina de filetat tevi Magnum 2010 L-T 2" 340227 de la REMS

Descriere:
Mașină robustă de înaltă performanță pentru filetarea țevilor sau a barei de 1/2"-2", tăierea țevilor, debavurarea, astuparea și canelarea. Pentru montatori, metalurgi și industrie. Pentru șantiere și ateliere.

Mandrina de impact cu eliberare rapida cu came de centrare pentru prinderea/demontarea fiabila a piesei de prelucrat. O cantitate bogată de lichid de tăiere către capul de filetare garantează fire curate și o durată lungă de viață a matrițelor, cutiei de viteze și motorului. Un singur cap universal de filetare automată pentru toate tipurile de filete, inclusiv filete lungi, care se deschide după filetarea unei lungimi stabilite de filet conic.

Matricele Rems robuste, durabile și de înaltă calitate, cu geometrie optimă a lamei, garantează o tăiere foarte ușoară a țevilor și o filetare curată. Mașina este, de asemenea, echipată cu un tăietor de țevi cu autocentrare și un instrument de debavurare cu două tăișuri.

Această versiune a mașinii este o versiune ușoară, cu o cuvă de ulei detașabilă și buncăr de așchii, concepută pentru lucru pe un suport sau cărucior mobil (trebuie achiziționat separat). Echipat cu un condensator motor electric monofazat cu comutator de polaritate, putere 2100 W, cu protectie la suprasarcina. Motorul oferă o viteză stabilă chiar și la sarcină maximă și este silențios.

Date tehnice:
Min. diametrul conductei 16 mm
Diametrul maxim al conductei 63 mm
Diametru maxim 60 mm
Tip fibră BSPT
Dimensiunea filetului 1/2" / 3/4" / 1" / 1 1/4" / 1 1/2" / 2"
Tensiune de alimentare 220 V
Putere 2100 W
Livrare automată de ulei Uită-te la
Pachet de livrare Motor condensator de 2100 W cu comutator de polaritate inversă Pedală de siguranță Mandrină fără cheie cu clemă rapidă regenerativă Cap universal detasabil cu filet 1/2" - 2" Pieptene filetat 1/2"-3/4", 1"-2", BSPTC Autocentrare Cutter de țevi Baie de ulei detașabilă cu tavă pentru așchii Furnizat separat
 

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.