Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Einhell Polizor unghiular fără acumulator fără baterie TC-AG 18/115 Li Kit, 18V (negru/rosu, Li-Ion baterie 4.0Ah)

Cod:

4431134


Cod intern: #1210125

  • Distribuie pe:
684,34 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Einhell Polizor unghiular fără acumulator fără baterie TC-AG 18/115 Li Kit, 18V (negru/rosu, Li-Ion baterie 4.0Ah) de la Einhell

Einhell Power-X-Change TC-AG 18/115 Li-Solo 4431130 Polizor unghiular fără acumulator fără baterie

Polizorul unghiular fără fir Einhell TC-AG 18/115 Li – Solo este cel mai ușor și mai la îndemână din clasa sa, cu greutatea sa redusă. Fie că este tăiat, șlefuit sau lustruit puternic, cu o turație de mers în gol de 8.500 de rotații pe minut, polizorul unghiular este proiectat pentru performanță și, astfel, un instrument util în atelierul de acasă și în pivnița de hobby. Instrumentul face parte din familia Power X-Change aleasă: bateriile de înaltă performanță din seria de sistem litiu-ion sunt disponibile pentru toate dispozitivele din seria PXC. Protecția la pornire ușoară și la repornire asigură o securitate sporită a aplicației, protecția la suprasarcină, la rândul său, pentru longevitate. Decuplarea motorului și a cutiei de viteze asigură o funcționare deosebit de lină. Conducta de aer modificat asigură o răcire mai bună și astfel o durată de viață lungă. Carcasa angrenajului este realizată din aluminiu robust și ușor, designul este subțire. Echipat cu o prindere moale ergonomică, mânerul suplimentar poate fi montat în trei poziții diferite. Pentru cele mai bune rezultate, se recomandă o baterie de 2,5 Ah sau mai mare. Bateria și încărcătorul nu sunt incluse în livrare, sunt disponibile separat, de exemplu ca set practic de pornire din seria power X-Change. Discul de tăiere nu este inclus în livrare, este disponibil separat.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.