Luni - Vineri 9:00 - 18:00

DEDRA-EXIM Masină de polisat roto-excentrică 125mm

Cod:

DED7085


Cod intern: #2432656

  • Distribuie pe:
421,40 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Masină de polisat roto-excentrică 125mm de la DEDRA-EXIM

Viteză constantă indiferent de sarcină, diametrul plăcuței de lustruire - 125mm, control al vitezei: 3000-6000 rpm, oscilație de 4,5mm

Un polizator este un instrument indispensabil pentru orice mecanic auto, atelier de caroserie sau restaurator de faruri. O mașină de lustruit este, de asemenea, potrivită pentru situațiile în care doriți să reîmprospătați suprafața metalică, de exemplu, l ustruirea blaturilor de lucru din oțel sau a pieselor din piatră naturală, cum ar fi scările, podelele sau parchetul. Polizorul excentric rotativ DEDRA DED7085 din seria SAS+ALL este alimentat de o singură baterie de 18V care poate alimenta orice mașină din seria SAS+ALL. Acest lucru transformă polizorul într-un instrument cu drepturi depline, mai degrabă decât într-un gadget superfluu care trebuie lăsat într-un colț după prima utilizare. Diametrul plăcuței de lustruire (125 mm) și mișcarea de rotație excentrică asigură o prelucrare uniformă a suprafeței de lustruit. Diametrul mai mic al discurilor permite lucrul mai precis pe suprafețe greu accesibile sau cu diametremai mici. Viteza reglabilă permite adaptarea vitezei la suprafața prelucrată, la duritatea și la agenții de lustruireutilizați. Mașina are un comutator de siguranță care împiedică pornirea accidentală chiar și în timpul transportului cu mașin a atașată. Mânerul este în plus acoperit cu cauciuc pentru unconfort sporit și o prindere mai sigură, chiar și în timpul utilizării prelungite. Caracteristici: Mobilitate-polizor alimentat cu baterii Viteză constantă indiferent de sarcină Convenabil, mâner de cauciuc anti-vibrații Diametrul plăcuței de lustruire-125mm Reglarea vitezei Interuptor pornit/oprit gratuit Date tehnice: Alimentare:18V Viteza de rotație: 3000-6000 rpm Dislocarea 4,5 mm Diametrul plăcuței de lustruire: 125 mm Mod de funcționare: mixer rotativ Durată aproximativă de funcționare cu o baterie DED7032 de 2.0Ah-b/d Durată aproximativă de funcționare cu o baterie DED7034 de 4,0Ah-b/d Durată aproximativă de funcționare cu o baterie DED7035 de 5,0Ah-b/d Produsul nu include bateria și încărcătorul!

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.