Luni - Vineri 9:00 - 18:00

DEDRA-EXIM Fierăstrău pendular 18V

Cod:

DED7060


Cod intern: #2432431

  • Distribuie pe:
291,49 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Fierăstrău pendular 18V de la DEDRA-EXIM

Frecvența cursei lamei 0-2300/min, cursa lamei 25 mm; Sistem de montare a lamei fără scule, reglarea piciorului de lucru, capacitate de tăiere la 45 de grade, iluminare cu LED-uri, extragerea așchiilor, 4 funcții de lucru.

Functia de taiere în 3 etape, precizia de taiere si inaltimea ferestraului, de 25 mm, sunt semnele distinctive ale modelului DED7060. Dar acestea nu sunt toate avantajele acestui dispozitiv, piciorul de lucru din aluminiu, partea din fata a corpului fabricat de asemenea, din aluminiu, plaseaza acest produs din punctul de vedere al durabilitatii la cel mai inalt nivel. Ferestraul are un sistem de pozitionare fara unelte a piciorului, in pozitie perpendiculara sau de 45 de grade, lama de ferastrau in forma de T este, de asemenea, montata fara utilizarea altor unelte. Pentru a reduce gradul de praf in timpul functionarii, dispozitivul poate fi usor conectat la un aspirator sau la un dispozitiv de extragere a talasului destinat acestui tip de sarcini. Iluminatul cu diode LED in acest tip de dispozitive va facilita in mod semnificativ taierea. Folosind această unealta vei simti ca tot ce cream se face cu gandul la clientii nostri si confortul muncii lor Tensiune baterie 18V Tip baterie litiu-Ion Viteza 0-2300 curse/ min Grosime maxima taiere in lemn 65 mm Grosime maxima taiere in metal 8 mm Greutate 1.88 kg

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.