Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Rola abraziva KLINGSPOR NRO 400, 100mmx10m, granulatie foarte fina

Cod:

530247


Cod intern: #1305635

  • Distribuie pe:
224,95 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Rola abraziva KLINGSPOR NRO 400, 100mmx10m, granulatie foarte fina de la KLINGSPOR

Pânza abrazivă neţesută NRO 400 cu granule abrazive din corund este excelentă pentru finisarea suprafețelor. Fiind cu adevărat versatilă, ea convinge prin calitate de top la un preț accesibil. Flexibilitatea permite o adaptare optimă la piesa de prelucrat. Cu granulele abrazive din corund, această pânză abrazivă neţesută este adecvatăpentru finisarea suprafețelor din lemn și metal.

Granula abrazivă din corund – perfectă pentru prelucrarea suprafețelor din lemn și metal

Granulele abrazive conținute în pânza abrazivă neţesută NRO 400 sunt din corund. Pentru fixarea granulelor abrazive de fibrele pânzei nețesute este folosită rășina sintetică. Aceasta asigură adaptarea exactă la piesa care urmează să fie prelucrată. Această pânză abrazivă neţesută este folosită pentru prelucrarea suprafețelor metalice în general, dar și pentru satinarea inoxului și finisarea lemnului.

Pânza abrazivă neţesută NRO 400 de la Klingspor este disponibilă în gradele de finețe foarte fin, fin, mediu și grosier. Selectarea rolei potrivite depinde de cerințele aplicației. Granulațiile fin și foarte fin sunt recomandate pentru netezirea și finisarea perfectă, în timp ce granulațiile mediu și grosier sunt folosite pentru curățarea și asperizarea suprafeței. Această pânză abrazivă neţesută este potrivită pentru finisarea generală a suprafețelor, și datorită structurii poroase nu se colmatează.

Finisarea simplă și eficientă a suprafețelor, manual sau cu mașina de șlefuire

Datorită proprietăților ei excelente de șlefuire și adaptabilității remarcabile, pânza abrazivă neţesută NRO 400 permite finisarea simplă și eficientă a suprafețelor. Raportul preț-calitate se dovedește a fi foarte convenabil. Pânza abrazivă neţesută s-a dovedit a fi foarte eficientă la lucrul cu mașini de șlefuire ghidate manual și la finisarea suprafețelor 

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.