Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Einhell Masina de gaurit cu impact fara fir TE-CD 18 Li-i

Cod:

4513860


Cod intern: #1175595

  • Distribuie pe:
479,75 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Einhell Masina de gaurit cu impact fara fir TE-CD 18 Li-i de la Einhell

Battery: 18V, Li-Ion Idle speed: 0-500/?0-1800/?min Drilling capacity: concrete 10mm Idle blows: 0-8000/?0-28800/?min Torque: max. 60Nm, 22 stages Tool fixture: 13mm keyless chuck, spindle lock Special features: forward/?reverse operation, LED work light, speed regulation, blow regulation, multiple speed, charge level indicator, belt clip, additional handle, adjustable torque control, Softgrip, Quick Stop, impact drill stop Weight: 1.50kg Product content: without charger and rechargeable battery

Masina de gaurit cu impact fara fir TP-CD 18 Li-i Brushless-Solo.Masina de gaurit / insurubat fara cablu si cu percutie Einhell TE-CD 18 Li Brushless are un motor fara perii pentru o performanta mai mare si timp de functionare mai mare decat un motor conventional cu perii de carbune. Cu masina de gaurit / insurubat cu percutie, fara cablu si fara perii, nu exista uzura de la abraziunea mecanica. Pentru ca este membru al familiei Power X-Change, toti acumulatorii din gama cu celule litiu-ion de randament ridicat se pot folosi si cu masina TE-CD 18 Li Brushless. Actiunea de gaurire cu percutie il ajuta pe utilizator la lucrari care implica materiale dificile; mecanismul de percutie genereaza puterea necesara pentru a penetra materiale dure si casante, cum este piatra sau betonul atunci cand sunt gaurite. Pentru insurubare puternica si gaurire rapida, masina de gaurit / insurubat fara cablu si cu percutie, are si un angrenaj cu doua trepte de viteza. Functia de oprire rapida permite schimbarea rapida si usoara a sculelor pentru utilizare pe mandrina metalica de 13 milimetri de calitate superioara. Gaurirea cu percutie implica forte enorme pe care amatorul de executie proprie le simte; de aceea, manerul suplimentar ajuta la reducerea efortului fizic al utilizatorului iar design-ul ergonomic cu Softgrip permite utilizarea confortabila. Pentru a vedea bine zona de lucru atunci cand vizibilitatea este scazuta in cladirile noi, pe arbori sau in zonele cu acces dificil, a fost prevazuta o lampa cu led. Acest produs se livreaza fara acumulator sau incarcator. Acumulatorii si incarcatoarele pentru gama de produse Power X-Change sunt disponibile separat.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      TE-CD 18 Li-i

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.