Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Pulverizator gradina AL-KO PS 2035 pe baterii (EasyFlex 20V/2.5Ah), 3.5L - fara baterie si incarcator

Cod:

113697


Cod intern: #2361346

  • Distribuie pe:
409,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Cost livrare in Bucuresti: 1,90 lei
Cost livrare in tara: 21,80 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Pulverizator gradina AL-KO PS 2035 pe baterii (EasyFlex 20V/2.5Ah), 3.5L - fara baterie si incarcator de la AL-KO

Pulverizator de gradina pe baterie cu un rezervor de 3.5litri. Pulverizaatorul functioneaza cu o baterie de 20V. Cu bateria puternica Li-Ion de 20 V 2,5 Ah, puteti lucra timp de aproximativ 60 de minute bateria si incarcatorul nu sunt incluse. Rezervorul de aproximativ 3,5 litri si presiunea de functionare de 3,5 bar permit pulverizatorului sa lucreze la intervale mai lungi de timp fara probleme si sa atinga intervale confortabile. Greutatea redusa de 2,3 kg cu baterie si zgomotul de lucru extrem de silentios fac ca munca cu pulverizatorul sa fie o placere. Cu alte unelte din familia AL-KO EASY FLEX, puteti utiliza bateria uneltei si pentru alte sarcini de gradinarit. Pur si simplu conectati bateria la unealta corespunzatoare si continuati sa lucrati.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.