Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Mașină de tuns gard viu telescopica fără fir, Gardena, THS 42/18V P4A, 14732-20

Cod:

14732-20


Cod intern: #1179450

  • Distribuie pe:
877,93 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


24 luni persoane fizice, 12 luni persoane juridice


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Mașină de tuns gard viu telescopica fără fir, Gardena, THS 42/18V P4A, 14732-20 de la Gardena

Mașină de tuns gard viu telescopica fără fir, Gardena, THS 42/18V P4A, 14732-20,  ușoară, fără fir, se așează confortabil în mână datorită mânerului său ergonomic și centrului de greutate optim. Puteți tăia gard viu înalt fără prea mult efort și cu o bază sigură pe sol - cu mânerul telescopic extins complet la o înălțime de până la trei metri.

Afișajul LED clar vizibil arată starea curentă de încărcare a bateriei. Așa că știi mereu cât mai poți lucra - și când este timpul pentru o binemeritată pauză de cafea.

Cuțitele sunt durabile și robuste. Geometria lamei este proiectată optim - pentru o tăiere precisă, curată și rapidă. Nu trebuie să folosiți forța.

Aparatul este livrat ca set gata de utilizare cu încărcător rapid și baterie reîncărcabilă de 18V de la POWER FOR ALL ALLIANCE. Timpul maxim de funcționare este de până la 100 de minute sau 250 de metri pătrați de gard viu.

Pur și simplu înclinați capul de tăiere cu până la 90 de grade prin apăsarea unui buton dacă doriți să tăiați partea superioară a gardului viu sau a acoperirii solului. Așa că îl aveți confortabil - fără contorsiuni.

ALIANȚA POWER FOR ALL este una dintre cele mai mari alianțe de baterii între mărci ale producătorilor de top. Bateriile lor pot fi folosite în multe produse de la producători de top. Deci nu este nevoie să cumpărați o baterie suplimentară pentru fiecare și să economisiți bani!

 

Tip baterie: Li-Ion
Putere baterie: 18 V
Capacitate baterie: 2,5 Ah
Putere baterie: 18 V
Tip baterie: Li-Ion
Număr de baterii incl.: 1
Lungime lame: 42 cm Distanța
lame: 16 mm Nivel de putere sonoră
, LWA: 90 dB(A)
Nivel de presiune acustică la urechea operatorului: 72 dB(A)
Vibrații (ah): 1 m/s² Conținutul

Set livrare :

1x tuns gard viu telescopic fără fir de 18V THS
1x baterie de 2,5Ah
1x încărcător de 18V
1x ambalaj din carton

 

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.