Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Procraft EX1050E, masina de slefuit de perete , produsul contine taxa timbru verde 6 Ron, 9.65 kg

Cod:

5363


Cod intern: #2653885

  • Distribuie pe:
640,47 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Cost livrare: 2,85 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Procraft EX1050E, masina de slefuit de perete , produsul contine taxa timbru verde 6 Ron, 9.65 kg de la ProCraft

Noul membru al familiei Procraft a intrat pe piata romaneasca, pe nisa profesionistilor constructori.Elefant-Tools va prezinta slefuitorul Procraft EX1050E dotat cu leduri pe toata suprafata circulara, dupa cum se vede in poza precum si 6 discuri de hartie abraziva de granulatii diferite.Tija aparatului se lungeste pana la 167cm, datorita tevii extensibile iar furtun de aspirator are o lungime de 200cm.La ce este folosit?Acesta este un aparat profesional, folosit la finisarea peretilor de interior, tavanelor, coridoarelor prin slefuirea gletului la turatii ridicate 800-1700 rotatii/min. Varioatorul este pozitionat pe manerul de manevrare. Lucru care inlesneste procesul de slefuire prin ajustarea rapida a turatiilor in zonele potrivite. Deasemenea scula este aplicabila si la indepartarea vopselei vechi, a calcarului sau mucegaiului de pe orice tip de suprafata. Cablu de alimentare are o lungime de 4 m, iar sacul de colectare a prefului atinge un volum de 15L.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.