Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Einhell Slefuitor multiplu fara fir TE-OS 18/150 Li - solo

Cod:

4460708


Cod intern: #1198995

  • Distribuie pe:
230,73 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 12,35 lei
Cost livrare in tara: 32,25 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Slefuitor multiplu fara fir TE-OS 18/150 Li - solo de la Einhell

Șlefuitorul multiplu fără fir TE-OS 18/150 Li – Solo vine cu fixare cu cârlig și buclă „Extreme Fix”, astfel încât hârtia abrazivă să poată fi schimbată în câteva secunde și apoi să ofere o rată mare de îndepărtare a materialului datorită alunecării reduse. Pentru lucru curat, practic fără praf, există o cutie de colectare a prafului cu extracție activă a prafului. Folosind adaptorul pentru aspiratorul de praf, cutia poate fi inlocuita cu un aspirator pentru a scoate direct praful de slefuire/slefuit – in acest fel aerul ramane curat si hartia abraziva ascutita. Rotorul de ventilator robust din aluminiu asigură că șlefuitorul funcționează fără probleme pentru a oferi rezultate optime. Sunt incluse șase coli de hârtie abrazivă pentru lemn, astfel încât să puteți începe lucrul imediat. Instrumentul este furnizat fără baterie și încărcător. Acestea sunt disponibile separat.

Tip motor Motor cu perie Tensiunea motorului 18 V Numărul de baterii incluse în livrare 0 buc Numarul de incarcatoare incluse in livrare 0 buc Greutatea produsului 0,79 kg Sabot de șlefuit - partea A 150 mm Pantof de șlefuit - partea B 150 mm Sabot de șlefuit - partea C 100 mm Diametrul adaptorului de aspirație 35 mm Circuitul de vibrații 1,6 mm Rata de vibratie max. 24000 min^-1 Rata de vibratie min. 24000 min^-1 Nu mai căutați prize sau descurcați cablurile de prelungire enervante: bateria puternică litiu-ion din sistemul de baterii Power X-Change de la Einhell oferă libertate fără fir și poate fi, de asemenea, combinată cu orice alt dispozitiv Power X-Change. Livrarea nu include bateria sau încărcătorul, dar include 6 șmirghel. Cu cutia de praf montată, pot fi folosite doar baterii de 1,5 până la 2,6 Ah. Toate bateriile PXC pot fi utilizate fără o cutie de praf (cu excepția 4–6 Multi Ah)

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.