Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Accesorii sisteme fotovoltaice Victron Energy Incarcator Phoenix Smart IP43 24V/25A(1+1) 230V Albastru

Cod:

PSC242551085


Cod intern: #2468584

  • Distribuie pe:
2.364,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 60 luni


Livrare gratuita


Descriere Accesorii sisteme fotovoltaice Incarcator Phoenix Smart IP43 24V/25A(1+1) 230V Albastru de la Victron Energy

Având în vedere proprietarii de bărci, acest încărcător adaptiv în 5 trepte poate oferi fie 30A, fie 50A de încărcare pentru fiecare dintre cele trei baterii. Sau modelul Phoenix 1+1 oferă 3A bateriei de pornire, restul băncii „casă”. Modelele de 24V sunt disponibile cu încărcare de 16A/25A. Bluetooth activat, puteți monitoriza încărcătorul și puteți seta alarme direct de pe telefon. Funcții de încărcare adaptive, inteligente și dinamice – consultați fișa de mai jos.

Compensare automată a tensiunii

Încărcătorul compensează căderea de tensiune pe cablul de curent continuu prin creșterea ușoară a tensiunii de ieșire atunci când curentul de curent continuu crește. Vă rugăm să consultați manualul pentru detalii.

Prevenirea daunelor din cauza gazării excesive: modul BatterySafe

Dacă, pentru a încărca rapid o baterie, s-a ales un curent de încărcare mare în combinație cu o tensiune mare de absorbție, încărcătorul va preveni deteriorarea datorată gazării excesive prin limitarea automată a ratei de creștere a tensiunii odată ce tensiunea de gazare a fost atinsă.

Mai puțină întreținere și îmbătrânire atunci când bateria nu este utilizată: Modul Stocare

Modul Stocare se activează ori de câte ori bateria nu a fost supusă la descărcare timp de 24 de ore. În modul de stocare, tensiunea de plutire este redusă la 2,2 V/celulă (13,2 V pentru o baterie de 12 V) pentru a minimiza gazarea și coroziunea plăcilor pozitive. O dată pe săptămână, tensiunea este ridicată înapoi la nivelul de absorbție pentru a „egaliza” bateria. Această caracteristică previne stratificarea electrolitului și sulfatarea, o cauză majoră a defectării timpurii a bateriei.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.