Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Accesorii sisteme fotovoltaice VICTRON ENERGY CHARGING REGULATOR SMARTSOLAR MPPT 150/85-MC4

Cod:

SCC115085511


Cod intern: #2442706

  • Distribuie pe:
2.434,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


F060M


Livrare gratuita


Descriere Accesorii sisteme fotovoltaice VICTRON ENERGY CHARGING REGULATOR SMARTSOLAR MPPT 150/85-MC4 de la Victron Energy

MPPT VE.Can SmartSolar se conectează la o matrice fotovoltaică de 150 sau 250 volți Voc și va detecta și încărca automat acumulatorul dvs. de 12, 24 sau 48 V. cu curent variind de la 70 la 100A in functie de model. Setările de încărcare sunt complet programabile și pot fi chiar configurate pentru diferite chimie ale bateriei, cum ar fi plumb-acid, litiu și altele. Controlați încărcătorul de la distanță Încărcătorul MPPT VE.Can SmartSolar poate fi controlat și configurat de la distanță prin Bluetooth prin aplicația VictronConnect. Acest lucru permite configurarea dispozitivului, gestionarea și informații dintr-o privire, cum ar fi tensiunea și curentul bateriei, tensiunea și curentul PV și datele istorice. Unități suplimentare Daisy Chain Încărcătorul VE.Can SmartSolar este echipat cu porturi CAN bus. Acest lucru permite comunicarea cu încărcătoare suplimentare VE.Can SmartSolar. Unitățile suplimentare sunt pur și simplu „legate în lanț” între ele cu un singur cablu RJ45 între unitățile individuale. Când sunt conectate între ele, toate încărcătoarele individuale VE.Can SmartSolar își vor sincroniza etapele de încărcare. De asemenea, își pot trimite datele, printr-un singur cablu, către un dispozitiv de monitorizare GX. Monitorizare și control de la distanță Dacă dispozitivul GX este conectat la internet, Portalul de management de la distanță Victron (VRM) oferă acces la întreaga putere a încărcătoarelor dvs. solare. Afișaj de control SmartSolar Încărcătorul VE.Can SmartSolar este, de asemenea, echipat cu un port VE.Direct la fel ca celelalte încărcătoare solare MPPT ale noastre. Acest port poate fi pentru monitorizarea unei singure unități sau pentru controlul iluminatului stradal. Conectorul de pornire/oprire de la distanță poate fi controlat extern de un dispozitiv terță parte, cum ar fi o baterie cu litiu. Un afișaj/control LCD plug-in opțional oferă date live, configurare și gestionare, direct de pe fața dispozitivului.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.