Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Accesorii sisteme fotovoltaice Victron Energy Invertor Phoenix 12V 1200W 230V Fotovoltaic Rezidential Albastru

Cod:

PIN122121200


Cod intern: #2439199

  • Distribuie pe:
1.747,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 60 luni


Livrare gratuita


Descriere Accesorii sisteme fotovoltaice Invertor Phoenix 12V 1200W 230V Fotovoltaic Rezidential Albastru de la Victron Energy

Nota: Aceasta descriere a fost tradusa automat in limba romana.

Phoenix 12/1200VE.Direct (MPN PIN122120200) este un mic invertor cu unda sinusoidala cu putere continua de 1200W. Dispozitivul converteste tensiunea continua de 12 V de la baterie in curent alternativ de 230 V AC cu o tensiune sinusoidala pura si o calitate a curentului fara compromisuri, care este, de asemenea, ideal pentru produsele electronice sensibile.

eficienta de stabilire a tendintelor si comunicare moderna a sistemului

Eficienta lui Phoenix este remarcabila si, datorita modului ECO, una dintre cele mai inalte din clasa sa. Prin portul de comunicare VE.Direct, puteti conecta dispozitivul la un computer sau smartphone cu accesorii optionale si puteti programa liber niste parametri de sistem, cum ar fi tensiunea de oprire si tensiunea de pornire cand bateria este descarcata! Multe alte optiuni de configurare, cum ar fi frecventa de iesire si tensiunea de iesire, precum si un contact de alarma cu 2 poli, se numara printre caracteristicile acestui convertor de tensiune.

Domeniul de performanta al seriei Phoenix VE.Direct 12/1200 este in prezent unic pe piata la pret si depaseste cu mult capacitatile altor dispozitive din aceleasi clase de performanta.

caracteristicile tehnice ale Phoenix 12/1200 VE.Direct

  • 1000 wati de putere continua la 230V 50Hz tensiune sinusoidala
  • 1200 wati de putere continua la sarcina neliniara
  • control deplin asupra aproape tuturor parametrilor sistemului
  • Potrivit pentru toate bateriile comune de 12V
  • Puterea de 230 V AC cu unda sinusoidala pura ofera o calitate perfecta a puterii
  • praguri de pornire si oprire programabile liber
  • Tensiune de iesire reglabila liber in intervalul 210 - 245V

caracteristicile tehnice ale seriei Phoenix VE.Direct 250VA - 1200VA

  • Conexiunea VE.Direct permite conectarea transformatorului de curent la un computer (este necesar un cablu de interfata VE.Direct la USB) sau smartphone-ul dvs. pe care puteti urmari intotdeauna starea dispozitivului dvs. cu aplicatia gratuita Victron (VE.Direct) Bluetooth Smart Dongle este necesar).
  • Parametri complet programabili: praguri de declansare si resetare a alarmei de baterie scazuta + praguri de oprire si repornire a bateriei scazute + tensiune de iesire 210 - 245V + praguri de oprire si repornire a bateriei scazute + frecventa 50 Hz sau 60 Hz + prag ECO -Mod pornit/oprit si ECO senzor de mod
  • Modul ECO integrat: In modul ECO, invertorul trece in standby de indata ce sarcina scade sub o valoare prestabilita. In modul de asteptare, invertorul porneste apoi pentru o perioada scurta (setare implicita reglabila: la fiecare 2,5 secunde). Daca sarcina depaseste o valoare de prag prestabilita, invertorul ramane pornit.

Fiabilitatea dovedita a transformatorului de curent: O punte completa cu adaugarea unei topologii de transformator toroidal a fost incercata si testata de ani de zile. Invertoarele sunt rezistente la scurtcircuit si sunt protejate impotriva supraincalzirii (fie cauzate de suprasarcina sau de temperatura ambianta).

Putere mare de pornire: Aceasta este necesara pentru a porni sarcini precum convertoare de tensiune pentru lampi cu LED, lampi cu halogen sau unelte electrice.
Posibila pornire/oprire de la distanta: Un comutator pornit/oprit de la distanta poate fi conectat la un conector cu doi pini sau intre borna pozitiva a bateriei si contactul din stanga al conectorului cu doi pini.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.