Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Accesorii sisteme fotovoltaice SolarEdge Optimizator P404-4R M4M RM power adapter/inverter Outdoor 405 W Black

Cod:

P404-4R M4M RM


Cod intern: #2442523

  • Distribuie pe:
333,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


F300M


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Accesorii sisteme fotovoltaice Optimizator P404-4R M4M RM power adapter/inverter Outdoor 405 W Black de la SolarEdge

Optimizator SOLAREDGE permite împărțirea funcției invertor/invertor. Conversia curentului continuu în curent alternativ este încă efectuată de invertor/invertor, cu toate acestea, funcția MPP-Tracking este preluată de optimizator. Tehnologia MPP-Tracking vă permite să conectați mai multe grupuri independente de panouri fotovoltaice care sunt montate în unghiuri diferite sau au azimuturi diferite. In situatii periculoase, datorita folosirii sistemului SafeDCTM, aparatul reduce automat presiunea la 1 V. Acest lucru asigura siguranta atat pentru noi cat si pentru instalatia noastra fotovoltaica. Dispozitivele P300 – P505 sunt conectate folosind un singur modul în invertor. Optimizatorul are, de asemenea, avantajele unui portal de monitorizare modul gratuit și capacitatea de a regla cu ușurință proiectarea instalațiilor fotovoltaice cu ajutorul acestor optimizatoare, ceea ce ne oferă, la rândul său, posibilitatea de a maximiza realizările structurii noastre în ceea ce privește puterea obținută. din ea.Avantajele optimizatorului: Evitarea nepotrivirii: optimizare la nivel de modul Mai multă siguranță cu SafeDCTM: oprire la nivel de modul Monitorizare la nivel de modul pe portalul gratuit SolarEdge Design de instalare foarte flexibil și, prin urmare, mai multă putere pe acoperiș.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.