Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Plug reversibil Ruris REV 1,

Cod:

rev12015


Cod intern: #436780

  • Distribuie pe:
669,00 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare: 9,50 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Plug reversibil Ruris REV 1, de la Ruris

Plug reversibil Ruris REV 1,

alcătuit din două trupiţe care răstoarnă brazda într-o singură parte, în sensul de mers. Plugul reversibil Ruris se utilizează pentru aratul terenurilor agricole. Adâncimea de lucru este cuprinsă între 150mm-200mm. Construcţia robustă a cormanei permite plugului răsturnarea unei mase mari de pământ. Plugul este perfect echilibrat la contactul cu solul pentru ca utilizatorii Ruris să poată beneficia de o productivitate ridicată la arat.

Plugul reversibil RURIS prezintă avantajul că întoarcerile la capătul rândului se fac lângă aceeaşi brazdă, lucru care oferă confort utilizatorului şi scăderea consumului de carburant cu 20% la 1 hectar. Setarea unghilui de atac pentru răsturnarea brazdei se face cu ajutorul selectorului montat pe cadrul plugului, prin comutarea cu uşurinţă a acestuia. Acest tip de Plug se utilizează pe motosăpătoarele RURIS 650KSD, 731K, 732K, 733KS, 751KS, 1001KSD.

Specificatii tehnice


  • Specificatii

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.