Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Lac poliuretanic pe baza de solvent VITEX Lussolac, 400 incolor lucios, 2.5L

Cod:

902842


Cod intern: #723597

  • Distribuie pe:
145,55 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc magazin limitat


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Lac poliuretanic pe baza de solvent VITEX Lussolac, 400 incolor lucios, 2.5L de la VITEX

Caracteristici:

  • Lac poliuretanic (o componentă) transparent sau colorat, pe bază de solvenți, pentru suprafețe din lemn interioare și exterioare.
  • Are proprietăți excelente de aplicare, luciu puternic, cât și o foarte bună elasticitate și duritate.
  • Rășinile poliuretanice conferă o durabilitate excelentă chiar și atunci când lacul este expus la condiții atmosferice nefavorabile, în timp ce filtrele ultraviolete protejează lemnul de efectele dăunătoarele ale luminii soarelui

Certificări:

 

Durabilitate sporită cu rășini poliuretanice

 

 

 

Protecție față de radiația solară cu filtre UV

 

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Pregătirea suprafeței: Suprafețele trebuie să fie netede, curate și uscate, fără urme de grăsimi sau de rășini și șmirgheluite. Pe suprafețele noi din lemn se aplică conservant Diaxyl decor.

Aplicare: Se amestecă bine înainte de utilizare. Aplicați unul sau două straturi cu trafaletul sau pensula diluat până la 5% cu diluant pentru pensulă T300 sau pistol de pulverizare airless diluat cu până la 5%, cu diluant pentru pistol T350. A nu se aplica la temperaturi sub 5°C, peste 35°C și/sau umiditate relativă peste 80%. Este uscat după 3-4 ore și poate fi reaplicat după 20-24 ore. Timpul de uscare depinde de condițiile meteorologice (umiditate și temperatură). Curățați rolele, periile, petele de pe podea, etc. cu diluant pentru pensulă T300 și apoi cu apă și săpun sau detergent. Utilizați diluant pentru pistol T350 pentru a curăța pistoalele de pulverizare.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.