Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Vopsea lavabila decorativa metalizata VITEX Metallico 500 Pandora, argintiu, 700ml

Cod:

902056


Cod intern: #721635

  • Distribuie pe:
82,21 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Vopsea lavabila decorativa metalizata VITEX Metallico 500 Pandora, argintiu, 700ml de la VITEX

Caracteristici:

  • Are o formulă specială ce conferă o finisare metalică.
  • Se poate aplica pe pereți, stâlpi, plafoane, panouri de ipsos, precum și lemn, plastic sau metal, după pregătirea adecvată, ca o decorativă de efect. 
  • Pereții vopsiți cu VITEX METALLICO contribuie la menținerea unei temperaturi constante într-un spațiu și acționează ca un aer condiționat natural.
  • Nu conține amoniac sau alte substanțe periculoase cum ar fi: hidrocarburi aromatice, formaldehidă liberă, metale grele, etc.
  • Asigură izolare termică, datorită capacității sale de a reflecta radiațiile.
  • Este inodoră în timpul aplicării.
  • Finisare metalică.
  • Disponibilă în 3 nuanțe de bază: Argintiu, Auriu și Bronz.
  • Nuanța argintiu poate fi folosită ca bază în sistemul de colorare pentru a prepara alte nuanțe.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Pregătirea suprafeței: Suprafețele ce urmează a fi vopsite trebuie să fie netede, curate și uscate, fără praf, grăsime sau vopsea exfoliată. Utilizați Chit Acrylic VITEX pentru a acoperi fisurile sau găurile. Suprafețele noi din ipsos, beton, ciment, panouri de ipsos ar trebui să fie amorsate cu ACRYLAN UNCO, Amorsă VITEX 100% acrilică sau BLANCO ECO. Suprafețele colorate de la fum, graffiti, cafea sau orice alt tip de pete trebuie să fie mai întâi grunduite cu Blanco Eco sau Vitosin. Suprafețele din lemn trebuie acoperite cu VELATURA pe bază de apă. Suprafețele de PVC, aluminiu, sticlă, etc. trebuie să fie acoperite cu Grund pentru suprafețe lucioase. Suprafețele metalice trebuie acoperite în prealabil cu un grund anticoroziv (Anti-Rust Primer sau Metal Primer).

Aplicare: Se amestecă bine înainte de utilizare. Se aplică două straturi cu trafaletul, pensula sau prin pulverizare diluat până la 10% cu apă. A nu se aplica la temperaturi sub 5°C, peste 35°C și/sau umiditate relativă peste 80%. Este uscat la atingere după 1-2 ore și poate fi reaplicat după 6-8 ore. Timpul de uscare depinde de condițiile meteorologice (umiditate și temperatură). Se lasă cel puțin 3 săptămâni înainte de curățarea și spălarea suprafețelor nou vopsite cu Vitex Metallico. Se spală ușor cu apă, folosind un burete moale. În caz de pete, folosiți un detergent sau săpun incolor cu apă. Uneltele trebuie să fie curățate imediat după utilizare cu apă și dacă este necesar, cu apă și săpun sau detergent.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.