Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Tocator crengi si resturi vegetale FIELDMANN FZD 5015-E putere 2800 W, diametru maxim tocare 44 mm, cos colector 60 l, roti transport

Cod:

FZD 5015-E


Cod intern: #2452111

  • Distribuie pe:
989,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare: 14,25 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Tocator crengi si resturi vegetale FZD 5015-E putere 2800 W, diametru maxim tocare 44 mm, cos colector 60 l, roti transport de la FIELDMANN

Tocator de gradina electric de inalta performanta cu motor de 2800 W. Cilindrul de lucru responsabil cu maruntirea poate prelucra ramuri cu un diametru de pana la 44 mm. Bucatile de lemn rezultate sunt plasate intr-o cutie de colectare cu o capacitate de 60 de litri. Datorita designului cutiei de colectare, este mai usor sa pastrati curat mediul de lucru, iar deseurile pot fi manipulate mai usor.

 

Echipat cu functie automata de aspiratie, precum si cu functionare inversa si protectie la suprasarcina. Comparativ cu tocatoarele de gradina, tocatoarele produc deseuri de lemn mai mari, care, pe langa folosirea traditionala in gradina - si dupa uscarea corespunzatoare - pot fi folosite chiar si ca material de incalzire.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Tocator
Tip motor Electric
Tip alimentare La retea
Functii Tocare
Material Plastic Metal
Continut pachet 1 x Tocator
Culoare Multicolor

SPECIFICATII TEHNICE

Putere motor 2800 W
Putere 2800 W
Tensiune alimentare 230 V
Nivel zgomot 94 dB
Volum cos colector 60 l
Capacitate rezervor 60 l

ACUMULATOR

Tip acumulator Nu exista

DIMENSIUNI

Greutate 19.4 Kg

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.