Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Suflanta frunze Ruris Suflanta DAC 1224e, 20 V, 1.8 Ah,

Cod:

1224e2023


Cod intern: #2246416

  • Distribuie pe:
248,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc magazin limitat


24 luni persoane fizice, 12 luni persoane juridice


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Suflanta frunze Suflanta DAC 1224e, 20 V, 1.8 Ah, de la Ruris

Acumulatorul si incărcătorul - NU sunt incluse



Suflanta DAC 1224e, 20 V, 1.8 Ah, 

este noul tău ajutor în grădină pentru curățarea gazonului, a paturilor de flori, a căilor de frunze căzute, iarbă uscată, resturi mici. Te ajută să menții ordinea în grădina și curtea ta în fiecare toamnă. Te ajută să cureți simplu și rapid suprafețele din jurul locuinței și îți oferă un grad sporit de flexibilitate. Vei avea grădina curată fără să pierzi mult timp.

Inovația Ruris Alfa UP

Utilizatorii pot fi siguri că bateria va fi gata de utilizare chiar și după o perioadă lungă de timp în care aceasta a fost depozitată. Inovația RURIS ALFA UP, prin funcția ce permite repornirea bateriei după o depozitare între 6-12 luni, aduce numeroase beneficii pentru utilajele de grădinărit pe acumulatori Li-Ion, protejând bateria impotriva deteriorării.

Permutabilitate și versabilitate

Prin achiziționarea unui produs RURIS grădina ta poate să beneficieze de acum înainte de toate echipamentele RURIS la un cost redus, pentru că bateriile Li-ion sunt interschimbabile.

Suflanta DAC 1224e este un produs robust, eficient și ușor de utilizat, care îndepărtează fără efort reziduuri, frunze sau grămezi de iarbă tăiată. Datorită fluxului puternic de aer, dispozitivul permite să aruncați resturile vegetale din locuri greu accesibile: de sub mese, scaune, bănci.

Opțiunea Turbo este concepută special pentru a veni în ajutorul tău pentru a elimina fluxul de aer mai repede și mai eficient.

Confort

Datorită greutății reduse și distribuției corespunzătoare oferă o utilizare confortabilă și o manevrabilitate maximă. De asemenea, mânerul cauciucat moale permite o prindere sigură și sporirea confortului în utilizare.

Portabilitate

Datorită absenței unui cablu de alimentare și a bateriei puternice și ușoare, utilizatorii pot face curățenie în orice loc fără a fi limitați de prezența unei surse de alimentare sau de o lungime limitată de cablu. De asemenea, bateria Li-Ion este reîncărcabilă, ceea ce face ca utilizarea suflantei pe acumulator DAC 1224e să fie mai economică și mai convenabilă decât alte modele din piață.

Ecologic

Un alt avantaj important al suflantei pe acumulator DAC 1224e este că nu emite gaze de eșapament, ceea ce o face o opțiune mai ecologică și mai prietenoasă cu mediul decât modelele cu motor pe benzină. De asemenea, motorul electric are o întreținere mai ușoară și mai ieftină decât un motor pe benzină, deoarece nu necesită schimbarea de ulei și alte întrețineri aferente.

Zgomot redus

Suflanta pe acumulator DAC 1224e este de asemenea mai silențioasă decât variantele pe benzină, ceea ce o face potrivită pentru utilizarea în zone rezidențiale sau în apropierea locuințelor fără a deranja vecinii. De asemenea, datorită faptului că nu este nevoie să umpleți un rezervor cu benzină și să vă amestecați cu lichide inflamabile, utilizarea suflantei este mai sigură și mai ușoară.

Prin urmare, suflanta DAC 1224e este cu adevărat un ajutor util în îngrijirea grădinii și poate fi utilizată în mai multe moduri pentru a satisface nevoile individuale ale utilizatorilor.

https://www.vexio.ro/diverse-scule-si-accesorii/ruris/2239552-kit-acumulator-incarcator-dac-expert-2424e-20v-1-8-a/

https://www.vexio.ro/diverse-scule-si-accesorii/ruris/2237407-acumulator-dac-expert-2400e-20-v-4-ah/

https://www.vexio.ro/diverse-scule-si-accesorii/ruris/2237410-incarcator-dac-expert-24e-20-v/

  • MotorElectric, cu perii
  • Număr port acumulatori1
  • Viteză maximă aer35 m/s
  • Volum maxim aer550 m3/h
  • Voltaj acumulator Li-ion20V

 

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.