Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Einhell Compresor portabil pe acumulator CE-CC 18 Li-Solo, fara baterie si incarcator, 18V, 11 bar, Rosu

Cod:

2071010


Cod intern: #2600941

  • Distribuie pe:
264,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Compresor portabil pe acumulator CE-CC 18 Li-Solo, fara baterie si incarcator, 18V, 11 bar, Rosu de la Einhell

Compresor portabil pe acumulator Einhell PXC CE-CC 18 Li-Solo, presiune max. 11 bar, manometru digital,furtun 0.6 m,oprire automata,fara acumulator si incarcator in setul de livrare

 

 

Informatii despre produs:

 

  • Functia de oprire automata – Functia de oprire automata asigura ca dispozitivul se opreste atunci cand se atinge presiunea dorita, astfel incat sa nu fie pompat prea mult aer in anvelopa.
  • Manometru digital – Presiunea de lucru poate fi setata de la 0 la max. 11 bar folosind afisajul digital. in plus, este afisata presiunea reala a anvelopei bicicletei sau a anvelopei auto.
  • Include diverse adaptoare – Cele trei adaptoare furnizate (ac cu bila, supapa de bicicleta si duza de inalta presiune) pot fi depozitate direct pe carcasa, astfel incat sa fie intotdeauna la indemana.
  • Functionare manuala – in functionarea manuala, presiunea dorita nu este presetata. De exemplu, anvelopele pentru biciclete pot fi apoi umflate manual pana cand se atinge presiunea corecta detectata.
  • Manevrare optima – Datorita softgrip-ului, compresorul de aer fara cablu de 0,76 kg este confortabil de utilizat. Furtunul de aer comprimat de 60 cm cu supapa de anvelopa asigura, de asemenea, flexibilitate maxima.
  • Power X-Change – Compresorul de aer fara cablu CE-CC 18 Li-Solo face parte din familia Einhell Power X-Change, unde acumulatorii, incarcatoarele si dispozitivele de sistem pot fi combinate in mod flexibil.
  • Livrat fara acumulator – Compresorul de aer afara cablu CE-CC 18 Li-Solo este furnizat fara acumulator sau incarcator Power X-Change. Acestea sunt disponibile separat, ca set practic de pornire.
   

 

Un sistem de acumulatori pentru toate dispozitivele Power X-Change

 

Nu exista o potrivire gresita: cu sistemul de acumulatori Power X-Change de la Einhell, utilizati intotdeauna acelasi tip de acumulator pentru o varietate de unelte, fie in atelier, fie in gradina.

Sistem activ de gestionare al acumulatorului

 

Celulele noastre high-end litiu-ion nu numai ca ofera multa putere, ci sunt si deosebit de durabile si robuste datorita monitorizarii automate ABS a acumulatorului.

 

Manometru digital

 

Afisajul digital arata atat presiunea de lucru reala, cat si cea dorita si presetata de la 0 - 11 bar.

Accesorii accesibile

 

Pe langa un suport pentru furtun, in carcasa este integrat si un suport pentru accesorii cu cele trei adaptoare furnizate.

Include accesorii

 

Trei adaptoare suplimentare sunt furnizate impreuna cu supapa anvelopei de pe furtunul de presiune: un ac cu bila, o supapa de bicicleta si o duza de inalta presiune.

Mod manual

 

Compresorul auto fara cablu poate fi utilizat in modul automat cu oprire automata, precum si in modul manual.

  

Fara cablu, usor si puternic

Compresorul de masina fara cablu: un pachet de putere mic si la indemana

 

„Anvelopele masinii trebuie sa fie pompate, mingea de fotbal a ramas fara aer si bicicleta trebuie sa fie pregatita pentru vara? Cu compresorul auto Einhell CE-CC 18 Li-Solo, lucrari mici precum umflarea anvelopelor auto, anvelopelor de biciclete sau mingile devin... o joaca de copii.

 

Compresor usor si la indemana de 0,76 kg este confortabil de tinut datorita manerului moale. Datorita puterii mari (10 l/min la 4 bar), anvelopele auto pot fi umflate in cel mai scurt timp.”

   

Bucurati-va de libertatea fara cablu

Compresor auto fara cablu - Ajutorul de incredere pentru calatorii

 

„Compresorul auto fara cablu Einhell CE-CC 18 Li-Solo este util in fiecare garaj. Fie ca sunt anvelope auto, biciclete, scutere sau motociclete, cu compresorul auto fara cablu, presiunea dorita in anvelope poate fi setata digital si usor oricand si oriunde.

 

Compresorul auto fara cablu este furnizat fara acumulator de 18 V Power X-Change necesar pentru functionare si fara incarcator. Acestea sunt disponibile separat, ca set practic de pornire.”

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.