Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Einhell Drujba (motofierastrau) pe benzina GC-PC 2040 I, 540L, 390mm, Rosu

Cod:

4501851


Cod intern: #2600569

  • Distribuie pe:
829,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Drujba (motofierastrau) pe benzina GC-PC 2040 I, 540L, 390mm, Rosu de la Einhell

Motofierastrau (Drujba) Einhell GC-PC 2040 I, 2.68 CP, lama 40 cm


 
Fierastraul pe benzina GC-PC 2040 I de la Einhell combina nu doar performanta si ascutimea ci si siguranta si usurinta in utilizare. Potrivirea calitatii fierastraului pe benzina de la Einhell cu cea a sinei de ghidare si a lantului de la OREGON rezulta intr-un partener eficient si fiabil pentru gradinarii pasionati.

Acest fierastrau pe benzina este potrivit in general atat pentru lucrarile cu lemn simple cat si pentru cele mai dificile, fie in gradina sau in atelier. Motorul in 2 timpi racit cu aer cu rulmenti la ambele capete ale arborelui cotit furnizeaza putere suficienta pentru a face fata rezistentelor mari. De la crengi la cherestea pentru constructii si lemn de foc, nu prea exista nimic care fierastraul pe benzina sa nu poata taia la dimensiune. Multumita unui numar de functii de suport tehnic, fierastraul pe benzina de la Einhell este sigur si usor de utilizat. Caracteristica anti-vibratii reduce presiunea asupra corpului si oboseala. Dispozitivul de amorsare si auto-socul elimina problemele de pornire la rece.

Aprinderea digitala asigura o admisie de combustibil rapida si dinamica si o functionare stabila a motorului. Protectia anti-retur si o frana a lantului cu reactie instantanee va protejeaza in timp ce lucrati cu fierastraul. Lantul se opreste imediat daca are loc returul. Un dispozitiv de prindere a lantului este prevazut pentru si mai putine riscuri in cazul in care lantul sare de pe sina taietorului. Gheara de oprire masiva fabricata din metal asigura o manevrare sigura si convenabila pentru toate tipurile de activitati. Sistemul automat de lubrifiere a lantului alimenteaza lantul cu ulei suficient. O protectie pentru sina taietorului este furnizata cu scopul unei depozitari optime. Este inclusa si o sticla de mixare ulei/benzina.

Caracteristici:

- Lant si lama de inalta calitate de la OREGON;
- Primer pentru pornire rapida;
- Aprindere digitala - functionare stabila a motorului;
- Maner anti vibratii - reduce socurile si reduce oboseala utilizatorilor;
- Gheare metalice mari;
- Protectie recul si frana lant instantanee;
- Lubrifierea automata a lantului;
- Lant de prindere - reduce riscurile cand lantul scade;
- Recipient pentru amestec benzina / ulei;
- Protectie lama.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.